ALİBEY(köy) Barajı

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında GoogLes tarafından paylaşıldı.

1. GoogLes

GoogLes Aykut

Favori Kamış:
    LINEAEFFE S-FLEX SURF KAMIŞ 4.20
    Favori Makine:
    OKUMA POWER LINER PL 865
    Slm Yarın Sabah Alibey Barajına Gitmeyi düşünüyorum balık durumunu Bilen varmı..? Yada Yakın Zamanda giden varmı

2. aykut1970

aykut1970 aykut

Tutmayı hedeflediğiniz balık cinsi nedir:confused: :confused:

3. avciibo1985

avciibo1985 ibrahim

Favori Kamış:
    LINEeAFLE surf
    Favori Makine:
    okuma traventine65 surf okumacompressa cp 65 surf okuma compressa cp 80
    En İyi Avı:
    hangisini yazayım
    orası kuralı olduğu sene tamamen kurumuş durumundaydı gecen sene bı kaçolta attım fakat inannılmaz derece ağvar adamlar bır karış boşluk vermeden ağ atıyolar olta atmaya yer bıle bulamıyosun orda çok guzel levrekler vardı ayyı lar vardı ama anasın ağlattılar oranın sen yınede bı sansını dene usta bırde çapak bol var orada fakat slcansız gıtme derım bol sanlar

4. GoogLes

GoogLes Aykut

Favori Kamış:
    LINEAEFFE S-FLEX SURF KAMIŞ 4.20
    Favori Makine:
    OKUMA POWER LINER PL 865
    valla gittim gitmez olaydım :D sabah 7de baraja geldim saat 2 ye kadar sadece kaya balıgı vardı ordakilerden ögrendigime göre ağ atılmıs ... balık yapmıyormus artık...

5. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Ya bu ag isine aklim hic ermiyor.Acaba yasalmi? Yasal olsada nasil yasal olur,kim-neden-ne icin izin veriyor!Hicbir anlam veremiyorum.Hemde oradan tutulan maddi degeri cok cok az olan baliklardan ne olacak.
    Resmen........Neyse,neyse,neyse...Cok moral bozucu.Nasil bir dunyada yasiyoruz...
    :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

6. menopiko

menopiko İbrahim GÜÇLÜ

Orada balık tutulabilmesi için en az 5 sene gölde av yasağı uygulanmalı çünkü Kuraklık ve gölün adeta her bir metrekaresine atılmıs ağlar yüzünden balık popülasyonu resmen bitme noktasına gelmiş durumda. Ben o göl- baraj ın bir çok yerini botla dolaştım, inanın durum o kadar kötüki göl'e yapılanları tek kelimeyle özetleyecek olsam, VAHŞET derim. Ama hiç bir şey için geç değil hala çok sayıda balık yavrusu var gölde.

Buda; bu yaz çektiğim bir kaç fotoğraf.

Son düzenleme: 19 Eylül 2010
  7. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Yazik,yazik,cok yazik.Cok degil bundan 10-15 yil once ne guzel baliklar tutardik oradan.Demek simdi bu halde haaa....Vay canina...Tekrar soyluyorum: "Bunlari yapanlarada,yapmalarina musade eden yada goz yuman yetkili mevki ve makamlarada yaziklar olsun"...
    Daha ne soyleyeyim. :mad:

8. tunaham

tunaham tunahan

bende gittim

beyler eğer her türlü balık almaya razıysanız güzel biryer biliyorum sirf testere ve kaya balığı çıkıyo anlatıyom cebci köyüne gelin ama yanınızda şipşak v solucan olsun saat 12:00 da orda olun köye geldiğinizde okulun ordan aşağı inin ileride taş ocağı var orayı geçin ilerde depocu var ordan ilerleyin aşağıda baraj sanra barajın sağından devam edin kemeri geçin biraz daha ilerleyin ileride kayalık görüceksiniz orda şipşakları atın 1m ileriye benim şipşaklar 4 kancalı bir çekiom 4 düde testere yada kaya balığı bize göre iyi ama sakın sabahtan gitmeyin çok beklersiniz 12:00 da orda olun ben dedemle gecen hayta 12kg 395 g tutttuk