ALİBEYKÖY BARAJI BALIK AVI RAPORUM

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında acemibalıkcı71 tarafından paylaşıldı.

1. acemibalıkcı71

acemibalıkcı71 şinasi

Bugün piknik için gittigimiz Alibeyköy barajında saat 10:00 gibi orada olduk olta hazırlıgı kahvaltı derken saat 11:30 da zeko dayının bulundugu bölgeye indim ve onun sag tarafına dogru 25 metre ilerdeki yerime gittim ve mısırı şamandıralı takıma takıp kasnak ile attım ve attıktan 5 sn sonra şamandıra 2 kere indi çıktı çektim ve varan 1 ilk balıgımız kayabalıgıydı 2. kasnagı 3.kasnagı yemleyip attım şamandıralı takımı tekrar attım 10 sn içinde gene vurdu ve gene bir kayabalıgına benzer bir balık geldi 5 takım ile gittim 2 tanesini tırıvırı atmış adi bir insanın yüzünden ona takarak kaybettim :S geriye kalan 3 takım ile o kadar bekledim fakat balık gelmedi bunun sebebi olarak suya girenlerin sebep oldugunu ve bol miktarda taş atılıyordu her ne kadar uyarsamda malesef attılar yanımda o kadar tırıvırı ve düz olta atanlar vardı fakat en fazla balıgı 2 adet :D yakalayan ben oldum balık tuttugum için mutluyum :) gitmek isteyenler olursa hafta içi gitsin saat 2,30 dan sonra kıyıya çamurlu çamurlu su gelmesi sonucu avı bırakıp piknik alanına geri çıktım birde bugün hem su çekilmiş hem ag atanlar vardı hemde çok fazla rüzgar vardı ama genede balık aldıgım için mutluyum sırada tuzlu su avı var bekle beni tuzlu su sendende balık alacagım Big%20smile

2. sabriyazici

sabriyazici sabri

maaşallah daha iyileri olsun inşallah birdahakine fotoları bekliyoruz :) rast gelsin

3. acemibalıkcı71

acemibalıkcı71 şinasi

İyi dileklerin için teşekkür ederim Sabri Abi kısmet olursa bir dahaki gidişime artık resimlerle gösterecegim.