alibeyköy barajı

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında kovboy tarafından paylaşıldı.

1. kovboy

kovboy MESUT

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    89cm turna 4,350kg
    Bugün tatili fırsat bilip bana çok yakın olan alibeyköy barajına bir ziyarete gittim .Epeydir ugramıyordum balık durumu ve su seviyesi nerelerde diye merak ediyordum. Baraja vardıgımda birkaç kişiyi saymassak hiçkimseler yoktu tuhafıma gitti çünkü benim küçüklügüm bu barajda geçti her gittigimde burası kalabalık olurdu gerçi seneler ilerledikçe barajın durumunun gitgide kötüye gittiginin farkındaydım hergeçen sene barajda balık azalıyor ve su pisleniyordu zaten geçen yaz baraj neredeyse tamamen kuruma noktasına gelmişti.Her neyse barajda umdugumdan çok su vardı bu beni biraz olsun sevindirdi yukarıdan bakınca suda temiz görünüyordu .Hemen arabamın arkasından oltayı alıp birkaç kaşık ve silikon denemesi yapmak için aşagıya göle dogru indim ve barajın hiçte temiz olmadıgının farkına vardım suyun üzeri acayip bir yosun tabakasıyla kaplıydı zaten resimlerde göreceksiniz olta atar atmaz bu tabakaya takılıp kalıyordu.Ve barajda balık namına birşey olmadıgını oradaki birkaçtane balıkçıdan ögrendim epeydir balık çıkmıyormuş olan balıgıda zaten ağçılar alıyormuş baraj bitme noktasına gelmiş neredeyse buranın eski hali aklıma gelince inanın içim bir tuhaf oldu gitgide elimizdeki bütün güzelikleri kaybediyoruz ileridi çoçuklarımıza hiçbirşey kalmayacak
    Kendinize iyi bakın

barajdan birkaç kare

2. miccron

miccron Kerem

Favori Kamış:
    3 kancalı dip
    En İyi Avı:
    11.org.da ne tuttuysak o
    Elinize sağlık. Resimler harika görünüyor.
    Her ne kadar balık olmasa da barajın bu derece su dolu olduğunu görmek beni çok sevindirdi. Geçtiğimiz yıl Haziran ayında çektiğim iki resmi paylaşmak isterim. Umarım o kurak günleri bir daha yaşamayız.