Alibeyköy barajında balık tutuluyormu

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında orhan.ulgen tarafından paylaşıldı.

1. orhan.ulgen

orhan.ulgen orhan

Favori Kamış:
    kamış ve dip oltası
    Merhaba Alibeyköy barajı bana çok yakın ve hafta içi mangal keyfi yapmak için gitmek istiyorum ve balık tutmak istiyorum fakat barajda balık varmı bilen varsa yardımcı olabilirmi.

2. balikci

balikci

Ağ atanların çoğunlukta olduğunu duydum, sazan, turna ve çapak balıklarının barajda bulunduğunu biliyorum, ancak sazan 30 hazirana kadar avlanma yasağına girdi, turna avlayabilirsiniz ama ağlar yüzünden oltayla avlanmanın epey zorlaştığı hakkında söylentiler var.

3. orhan.ulgen

orhan.ulgen orhan

Favori Kamış:
    kamış ve dip oltası
    BEN ŞİMDİYE KADAR TURNA AVI HİÇ YAPMADIM OKONUDA ACEMİYİM.sazan avıda haziranda başlıyor çapak nasıl bir balık

4. balikci

balikci

Yukarıdaki fotoğraf Onur abimizin sitemize yolladığı avlardan birine ait Çapak balığı, tahta balığı ile çok benzeseler de, tahta balığının gözü daha büyük, çapağın ise aksine küçük olması birbirlerini ayırt edebilmemize olanak sağlar.

5. score

score yaşar

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Lüfer
    yaw hiç duymadığım balıkları duyuyorum burada iyiki tesadüf buldum bu siteyi herkeze çok teşekkürler

6. orhan.ulgen

orhan.ulgen orhan

Favori Kamış:
    kamış ve dip oltası
    Teşekkürler ben bu balıktan çok tuttum :) ama adını bilmiyordum silivride danamandıra köyünde güzel sessiz bir gölet var geçen sene orda avlanıyordum.

7. erdemyılmaz

erdemyılmaz ERDEM YILMAZ

Favori Kamış:
    DURUMA GORE BİLDİGİM HER TÜRLÜ YASAL MALZEME
    En İyi Avı:
    EŞKİNE 1,5 KG.,56 CM. TURNA
    geçen ay levrek sezonu kapanmadan 1-2 silikon ulaşmıştı elime deneme amaçlı gittim tabii yemli oltada attım ama kaya balığı bile yokdu su simsiyeh olmuştu ve tabiiki ağcılar :mad::mad::mad: