hiç bişey yapma kardeşim.bu ağcılar memlekete mikrop gibi sardı.uğraşıpta sinerlerini hırpalama boştan yere.
Ağcılık yasak ama ağ satmak serbest olunca her tarafı ağ basması son derece normal. Ağ üretenler peynir ekmek gibi ağ satıyorlar maalesef.
Eee.O zaman birseyler yapalim. Mesela sitemize uye olan Burcu hanimdan rica edelim ve en azindan kisik bir ses ile de olsa sesimizi duyurabiliriz Yaban TV den.Bence Yaban'a yapacagimiz tatli baski ile belki birseyler yapabiliriz.Sonucta onlarda bohcacilara karsi. Bence zamani geldi artik. Alibeykoy barajinda 10 senne evvelinde ne guzel baliklar tutardik. Ama simdi gordugum kadariyla icler acisi bir durumda...
adamlar mesken edınmısler resmen tıcarete dokmusler havyar zamanı falan dınlemıyorlar sazancı arkadas ne polıs bırsey dıyor zaten jandarmada yok olsada ılgelenende yok ben orda buyudum oranın eskı potansıyelınıde bılıyorum turkıyenın en ıyı avlagıydı bırzamanlar yok yoktu ama sımdı ger gorkı kızılkanat capaktan baska bırsey kalmadı on ların bıle buyumesıne ızın verılmıyor 12 ay boyunca aglar suda kull64 sen burcu hanımla bır gorus ıstersen rıca etsem