slm arkadaşlar alibeyköy göktürk barajını bilen varmı aramızda göktürk barajının son avlanma hatta suyun çekmeye başladıgı dönemlerde orda bulunmuştum geçen hafta ordaydım su dolmuş taşmış harika olmuş aldıgımız balıklar o dönem kısa sürsede turna ve sazan almıştık çok begendigim bir göl.. digecem şu ki bu gölde av ne zaman başlar acaba geçen hafta ne kadar at çek yaptıysam da bişey alamadık balıgın başlıca dönemi iple çekiyorum göktürk gölünü bilen var ise avlanmanın ne zaman başlıca hakkında bilgi vere bilirmi tşk
merhaba göktürk yasaklı göller statüsünde. göktürk göleti ile ilgili paylaşımlar kanımca sakıncalıdır ufak bir gölettir bu yüzden korunmalıdır. diger göller için ise tahminen haziran 15 den sonra yasak kalkar ve sazan turna veya ne varsa işte tutabilirsin.
merhaba;gezi amaclı pikniğe gitmiş idim yıl 2001.. şu anki sınırlamalar nedir bilmiyorum ama o dönem balık avcılığı yasakdı. Ayrıca bu mevsimde su sıcaklığı düştüğünden istanbul trakya civarı tatlı su balık avcılığı pek yapılamaz;ki zaten yasaktır.
maalesef orası yassak bölge Ek 1 AVLANMANIN TAMAMEN YASAKLANDIĞI İÇ SULAR İSTANBUL Çatalca Motordere, Ormanlıdere Çilingöz Deresi, Danamandıra Göleti Eyüp Büyükbent, Kirazlıbent, Topuzlubent, Valide Sultan 2 Bendi, II.Mahmut Bendi, Kömürcübent, Ayvat Deresi, Odaiçi Deresi, Göktürk Göletleri,
Alibeyköy'e gidebilirsiniz testere ve sazan bulabilirsiniz 1 nisanı bekleyin göktürk ün yasak olduğunu öğrenmiş oldum
Motordere,Çilingöz buraları ilk keşfedenlerdenim. Ne alabalıklar yakalamıştım. Danamandra Göletide yayın için aslında çok güzeldi.Ordada avlanmıştım. Hey gidi günler Sevgiler