ALICO & İstavrit 4 Ekim Lodos Lüferleri

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında istavrit tarafından paylaşıldı.

1. istavrit

istavrit Boğaç

Selam Dostlar ,
    Balık vardı yoktu derken ,lodostu yağmurdu ava çıkalım dedik ..Cuma akşamı saat 23 te zargana süzmek için buluşuldu saat 03.00 kadar yağmurdan denize çıkılamadı ...Öyle bir yağmur vardı ki bir kaç balıkçı teknesi bizim barınağa sığınmak zorunda kaldı ...Hava biraz sakinleşince 2 saat dolaştık sadece 10 adet zargana yakaladık ...Sabah 06.30 Sarayburnunda çapari ile lüfer ve palamut alındığı haberi üzerine oraya gittik ve gördük ki sayabildiğim kadarı ile 47 tane tekne vardı ...Burası bizi daraltır diyerek Ustamla ''tapulu meramıza '' gittik ...Saat 15.30 a kadar 1 zargana = 2 lüfer denklemimiz uyarınca 20 adet lüferi livara koyduk ( içinde sarıkanatta vardı )...Ben bu hafta sonu berbat bir av çıkardım olayı Ustam kurtardı ...Bir yemle 4 lüfer çekebildiği için benim yem zayiatını telafi etti ...Yani oltayı sadece ALICO atsaydı 1 zargana = 2 lüferden fazla yapacaktı ...Yem bitince av da bitti ...
    Fotoları Usta koyar ...Fot.Makinası getireyim şöyle güzel anlaşılır resimlerle güzel bir rapor koyayım diyorum ama ne zaman makina getirsem o gün kılçık çıkmıyor...Ciddi ciddi uğursuzluğuna inanıyorum ...Ama haftaya makina ile gidicem
    Herkese Rasgele

2. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    tebrikler arızalar :D:D fotolarınızı bekliyorum :)

3. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Artık raporlar tat vermıyor herhalde....

Herkes lüfere doydu zannederım.

Son düzenleme: 5 Ekim 2008
  4. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    ellerinize sağlık ,fotoları bekliyoruz,bu arada Tarkan abi nerelerde dir?

5. Oy oy oyyy...Tebrikler.Lüferler tam mangallıkmış..Afiyet olsun:)

6. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Eh önüne gelen, çuval çuval lüfer tutuyor artık :rolleyes: :D Güzeller güzeelll :)

7. istavrit

istavrit Boğaç

bu yüzden artık lüferler değil çevresel güzellikler ön planda olacak ...şöyle önümüzdeki hafta bol fotolu bir rapor yazayım...Ayasofya ,Boğaz manzaraları ,balık peşindeki liman kedileri :D :D :D ...ammannnn iyi fikir valla ...İstanbul 'dan güzel rapor mu olur ;)

8. istavrit

istavrit Boğaç

Fatih şu sıralar Alıco 'nun oğlu Deniz 'de bizle ava geliyo ...Ufak ufak eğitimlere başladık ...Yakında Tarkanım 'da yine bize katılacak

9. istavrit

istavrit Boğaç

Bu akşam folyo da yapıcam hocam :D

10. Sahimi bee..mis gibi olur:rolleyes: :eek: Yanındada roka:D :D

Bizim meralarda Birtek lüfer yok..:( Levrek,karagöz,eşkine,kalkan,pisi..vs hepsi var olmayan tek balık Lüfer:( ..Takasa varmısın:rolleyes: :p :D :D

11. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Çok geç kaldın çoookk :D Bak ;)
    http://www.main-board.net/manzaralar/130699-huzur-veren-bir-resim.html

12. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Boğaç böyle bir havada bu kadar lüfer ustalığınızı yine göstermişsiniz tebrikler rastgele