aliExpress daiwa

Konu, 'Makineler' kısmında belekbeach tarafından paylaşıldı.

1. belekbeach

belekbeach süleyman

Favori Kamış:
    shımano catana dx,shımano hyperloop 30-50ıbs,remixon hurricane
    Favori Makine:
    Banax sx4000c,Spro Hardliner lcs1050,DAİWA Exceler 4000A HA,OKUMA Ceymar c-40,Daiwa Procaster 4000 A
    En İyi Avı:
    7.25 kg levrek,5.300 akya,2.7 kg yayın
    Bu sezon aklımda kalan daiwa procaster 4000 a 3. Spin makinesini uygun fiyatlı(27 $ yaklaşık 70 TL) bulunca dayanamayıp siparis verdım.
    Dawia exceler Ha ve ceymar 40 almama rağmen aklım daiwa procasterda kalmıstı daiwa kalitesini fiyatına göre ıyı yansıtan bı makine olduğunu düşünüyorum.
    Sormak istediğim aliExpressın trde kargoyu hangi kargo şirketı ıle gönderdıgı ve AliExpress ne kadar güvenilir?

2. exxper

exxper mehmet

China postla geliyor suana kadar bir sikinti olmadi olursa acik anlasmazlik var ordan sorun,bildirip hakli cikarsan paran geri yatar

3. BayKem

BayKem Kemal

Favori Kamış:
    Alba Star Falcon
    Favori Makine:
    Remixon Mega Mirror 5000
    Bir sorun olacagini zannetmiyorum büyük ihtimal Çin'den gelicektir sorun olmaz merak etme☺

4. yk71

yk71 Yüksel

27 dolar iyi fiyat

5. yk71

yk71 Yüksel

Orijinal mi

22 dolara bile satılan var. Çoğu satıcı 60 dolar seviyelerinde satıyor.Orijinal ürünse fiyatı
    çok iyi.ama böyle durumlarda satıcıya mesaj atıp teyid almak en iyisi gibi.

6. belekbeach

belekbeach süleyman

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Banax sx4000c,Spro Hardliner lcs1050,DAİWA Exceler 4000A HA,OKUMA Ceymar c-40,Daiwa Procaster 4000 A
    En İyi Avı:
    Bencede çok iyi fıyat pıyasada bayilerde 70 dolar decathlon da 50 dolardı 27 doları görünce atladım satıcı %100 orjinal diyor.ins orjinaldır.daiwa freamsda 70 dolar

7. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    free shipping yazan ürünü seçtiysen chine post ile gönderiyorlar genellikle. ben de ryobi slam 2000 alıcam 72 dolar :D ama önce okuma makinemi satmam gerek tabi :(

8. BayKem

BayKem Kemal

Favori Kamış:
    Alba Star Falcon
    Favori Makine:
    Remixon Mega Mirror 5000
    Orjinaldir buyuk ihtimal orjinal olmasa 15 dolar falan olurdu fiyat

9. belekbeach

belekbeach süleyman

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
  10. HastaRuH

HastaRuH Erkan

En İyi Avı:
    55cm zargana--60 cm Lüfer (Kofana)--70 cm 3.750 gr Levrek
    Fiyat uygunmuş Türkiye ye göre.

11. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Yurdum insanı bi türlü ticareti öğrenemedi gitti zatenbanghead

12. yk71

yk71 Yüksel

Satıcı hakkında hiç geri bildirim yok. Olsa iyi olurdu. İki ihtimal var gibi. Ya bir şeyler satmak isteyip ucuz fiyat yazdı. Veya ürün orijinal değil v.s. Ucuz etin yahnisi olmaz demiş atalarımız ama hayırlısı diyelim...( Geçenlerde 150 metre, fiyatı 6 dolardan fazla % 100 florocarbon yazılmış misinam geldi. Çok sağlam ama florocarbon değildi.)

13. belekbeach

belekbeach süleyman

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Bakalım gelsinde orjinal değilse olmadı kabul etmem.para iadesi talep ederım yanıltıyor die. 70 tl çekilmiş kartımdan decathlon bu ürününu 129 tlye satıyordu fransız şirketı eminimkı üretildiği yerde 70 tl mümkün

14. belekbeach

belekbeach süleyman

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Misina olayını trde enbüyük. İnternet magazalarından bırınden aldım yanlış mısına gönderdıler.

15. yk71

yk71 Yüksel

16. belekbeach

belekbeach süleyman

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    AliExpress aracı ürün beklenen gibi değilse onay vermiyorsun para geri iade oluyor.Olabilir tabi sansımı denemek istedim :) procaster sonuçta 2012 üretimı bı makine.
    Fiyatlar konusunda trde çok sısırme var şuan 360 tlye satılan daiwa yı faturalı şekilde 250 tlye aldım arka arkaya binen karmarjları.oldukça yüksek bana 250 ye verende 200 e almıstır ona verende 150 :)

17. yk71

yk71 Yüksel

mesela Ocak 2014'te sipariş ettiğim bir ürün gelmedi henüz. Open dispute var onu seçmeyince günü bitti. satıcıya mesaj yazdım. kargo gönderilmemiş dedi yeni sipariş verin hepsini birlikte gönderelim diye yazdı. aynı satıcıdan yeni sipariş verdim. Öncekileri de beraber gönderin dedim. tamam dedi. yeni siparişim geldi. Öncekiler yine gelmedi.
    geçenlerde bir mesaj daha yazdım. pay pall hesabı verin gönderelim paranızı dedi. ben de ürünleri gönder ürünleri istiyorum dedim. tamam ürünleri gönderdim aldınız mı diye yazdı. ben de yok almadım. bekliyorum dedim...Bakalım gelmezse de 3-4 dolardı önemli değil. ama sizin meblağ fazla...

18. yk71

yk71 Yüksel

Evet maalesef Daiwalar da bu sorun var. İlgili firma ne yapmaya çalışıyor!!!( Doymuşlar anlaşılan ...) Hem geçenlerde Maltepe'deki yerlerine bir bakıyım, geziyim dedim. Nerdeyse kapıya koruma dikecekler. İçeri adımımı attım. Bayii değilseniz giremezsiniz! dediler. Fiyatları görecekmişiz falan filan...
    Online satış sitelerine de fazla fiyat yazıyorlar. Bakıyorsun bayilerdeki fiyatlar daha ucuz. Biz de tıpış tıpış bayilere gidiyoruz. Sistem böyle işliyor....
    Buradan ilgili firmaya soruyorum biz içeri neden giremiyoruz? Bunu bir kaç resmi kuruma daha sormak lazım gibi...

19. yk71

yk71 Yüksel

Decathlon mu Remixon Mu?
    Daiwa Procaster 4000 A/ Daiwa Procaster 2500 A.
    Remixon Fiyatı; İkisi de 205.56 TL...
    http://www.remixon.com/balik-av-malzemeleri-1/daiwa-procaster-4000-a-olta-makinesi-293/
    http://www.remixon.com/balik-av-malzemeleri-1/daiwa-procaster-2500-a-olta-makinesi-375/
    Daiwa Procaster 4000 A.
    Decathlon Fiyatı;129.95 TL ( Şu an yok görünüyor. Ben almıştım.)
    Daiwa Procaster 2500 A;149.95 TL.
    http://www.decathlon.com.tr/procaster-2500-hafif-spin-olta-kam-makinesi==id_8297692.html

20. doctor

doctor Ferdi

Favori Kamış:
    Italcanna futura
    Favori Makine:
    shimano twen power 8000 Pg
    En İyi Avı:
    Kofana 2 kilo 300 gr
    Bu fiata daiwa şaşırdım doğrusu.. VALLA bir yerde bir yanlışlık var gibime geliyor..çinden hiç bir mal almayın hepsi taklit arkadaşlar..mutlaka daiwanın ucuz malları vardır ama..bu kadarda deil..hayırlı uğurlu olsun..