merhaba; 16.01.2012 saat 07:30 yola düşüldü.selçuktan yemler tedarik edildi doğruca arkadaşlarında merak ettikleri (bizide denek olarak kullandılar )bilenler vardır sürmeli otelin yantarafından aquapark iskelesi 100 m iskele var derinlik 70 cm 1 saat kalındı kırmızı kalemi yediidk .dalgalar adam boyu.hemen mırmır yuvamız pamucak iskelesi rüzgar yok denecek kadar az aman allahım odane dalgalar tam sörflük 2 m 100gr kurşun nereye gideceğini şaşırıyor olmucak dedik doğru ahmetbeyli'ye deniz çarşaf birazcık kırışık çarşaf öylesine sevindikki anlatamam 2 hafta önce çok güzel mırmırlar ve 2 adet barbun yakalamıştık saat 9:30 iğnelerimiz suda bekliyoruz henüz vuruş yok,saat 11:00 vuruş yok (birbirimize bakıyoruzidk ) saat 14:00 hala vuruş yok (rumuzuma dikkat ''azimli'')var birşey diyoruz ama ne idk gelenler geliyor gidenler gidiyor biz halen ordayız allahım diyorum ben neyaptımda beni cezalandırıyorsunidk neyse fazla uzadı saat 17:00 sadece ve sadece ben şahsım olarak 4 defa vuruş aldım dikkat balık değil vuruş unutmadan bir tanede yıldız yakaladım:laughing: geleliiiiim kutup ayısı ile tanışmayaaaaa saat 20:00 evimdeyim duşumu aldım karnımı doyurdum cup yatağa gece vardiyası var çünki evet evet işe gidicemcyr fabrikaya gittim arkadaşımla aynı vardiyada çalışıyorum arkadaşaım telefon etti sana birşey söylicem ama ağlamak yok tamam işte verdiği çıldırtıcı haber linkte banghead banghead :laughing: :laughing: :laughing: yıldızın olduğu bölge ahmetbeyli tarafları http://www.deprem.gov.tr/sarbis/DepremBilgi/Ozet.aspx?param=20120116025323.6386 lütfen, evet düşündüğünüz doğru, deprem yüzünden bunlar olmuş diyin
Abi keşke cümlelerin sonuna nokta koysaydında anlamak kolay olsaydı. Bi cümledeki kelimeyi diğer cümlede gibi algılıyor insan okurken hiç bişey anlaşılmıyo.
Deprem gibi ani ve sıradışı stres faktörleri balıkların iştahını ciddi şekilde kaçırır, elbette oltaya da vurmazlar. Sürekli avlandığınız bir avlakta aynı şekilde av yapmaya çalışıp da vuruş bile alamamak, aynı sabah orada gerçekleşen depremle doğrudan ya da dolaylı, bir şekilde bağlantılıdır. Balık avı yapmak için talihsiz bir günmüş hakkaten. İnşallah sıradakiler daha verimli olur.
Böyle deprem olmuş bir gün de bizde kafayı yemiştik. Bundan böyle Hava durumu, rüzgar yönü, dalga boyu ve ay takvimi faktörlerine ek olarak kandilli raporlarını da takip edip gideceğiz balığa
valla hiç dikkat etmemişim özür dilerim halbuki imla kurallarına dikkat ederim ama gece vardiyasından çıktığım için olabilir sanırım uyku mahmurluğundan oldu herhalde tekrardan kusruma bakmayın artık
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Gene noktalar yok cümle sonlarında.
Bende abi bunu derken ciddimisin yoksa bizi makarayamı alıyon diyecektimde eğer ciddiyse açığını arıyomuş gibi olurum diye demedim