Alınık Okuma salina 3 parca / Satılık takaslık Cepte taşınabilir şarj etme aleti

Konu, 'İkinci El' kısmında yawruaslan tarafından paylaşıldı.

1. yawruaslan

yawruaslan kadirco

Favori Kamış:
    Okuma Trio Rex 3 Parçalı-Lineaeffe Spider Surfer 420 cm - Okuma Helios 240 cm
    Favori Makine:
    Ryobi ApPower 8000 - Okuma Ceymar 40
    Merhabalar herkese

Elinde Okuma Salina 3 Parça 420cm/100-200gr temiz sıkıntısız sorunsuz kırıksız çatlaksız kamışı olupta satmayı düşünen varsa özelden yazsınlar istanbul içi elden teslim alacağım birde satan kişiler aşağıdaki ürünle takas etmeyi düşünürlerse hem benim hemde satan kişinin işi görülmüş olur takasda üstü konuşulur birde shimano nexave 420/200 ariyorum hangisi olursa artik

Birde elimde hiç kullanılmamış kutusunda duran 3000mah gücünde ufak boyutuyla cepte taşınabilen seyyar şarj aleti bulunmaktadır.Ürün bende 2 adettir biri fazlalıktır diğerini kullanıyorum ondan gayet memnunum . Bu alet ile usb kablo ile şarj edilebilen her şeyi şarj edebilirsiniz avlanırken yada kampa gittiginizde telefonumun radyomun el fenerimin şarjı bitti diye dert yanmaktan bu ürün sayesinde kurtulabilirsiniz ( cep telefonu , radyo , el feneri vsvs ) bu ürünüde Okuma kamışla takas etmeyi düşünüyorum nakit olarak satmak istemiyorum aslında yada kamışı bulursam takas düşünülmezse nakit olarak satabilirim ürünün resimlerini kendim çektim hiç kullanılmadı 1 defa bile prize takılmadı herkese hayırlı günler...

2. yawruaslan

yawruaslan kadirco

Favori Kamış:
    Okuma Trio Rex 3 Parçalı-Lineaeffe Spider Surfer 420 cm - Okuma Helios 240 cm
    Favori Makine:
    Ryobi ApPower 8000 - Okuma Ceymar 40
    Konuyu düzenleyemedim, düzenleme seçeneği yok. Kamış almaktan vazgeçtim, cepte taşınabilir şarj aleti İstanbul için elden teslim 50 TL şehir dışına kargo alıcıya ait. Özel mesaj atabilirsiniz.