Herkese merhabalar.Bu konuyu nerede açacağımı bilemedim. kusurum olursa affola.Ben bir site buldum ve aradığım herşeyi gerçekten daha ucuza sunuyorlar.Benii düşündüren şey bu sitenin nekadar iyi olup olmadığı.İrtibat numarasından aradım görüştüm ama sizlerin de fikirlerini merak ediyorum. site, www2.avburada.com buradan alışveriş yapmış birileri varsa veya herhangi bir duyum almış olan varsa olumlu olumsuz burdan yorum yapmalarını rica ediyorum.Sağlıcakla kalın...
sağlam güvenilir bir site dir, ben nasıl unuttum bu siteyi yahuu sağol aga aklıma getirdiğin için ben sıpariş geçiyorum bile
aslında ben büyük bir dikkatle seni takip ederken senin beni yakalaman komiime gitti abi.bak ne dicem sen bana sahtelerinin listesini yolla ben onları param oldukça alırım.bu sitede herşey var ve diğerlerine nazaran daha hesaplı geldi.Lakin ucuz etin yahnisi ata sözü aklıma gelince bir an düşündüm.Eeeeee senden de referans olumlu çıkınca buradan alışveriş fazr oldu.Senin özellikle pemboş sahtenin marka modeli ve bilimum diğerlerini istiyorum abi sağlıcakla kal
sadece ben deyil bir çok tanıdığım kişi bu siteden alış veriş yapıyor,ben havalı tüfeğe ara verince dolaysıyla bu siteden den alış verişim olmadı güvenilir sağlam kargo ve hızlı kargo şimdi görüştüm onlarla,balıkavınet. sitesine reklam verin talebinde bulundum ben yıllardır böyle av bayilerinden sıpariş geçerim ertesi gün elimde olur ürün, vallahi ben bu online balık malzeme satan diğer sitelerden gördüm 3 4 5 hatta 6 gün salladıklarını
anlaşılan senin raporları teeek tek okuyup malzemeleri yazacam.yok senin şimdi yazasın yok anlaşılan.ha bu arada işlerim hafifliyo(turizm)ilk fırsatta yanına gelmek niyetindeyim adet yerini bulsun beraber atçek yapalım.
aga sen daha sıpariş vermedinmi benim sıparişler 10dk ya kargoya verilecek sıpariş geçeli 40dk anca oldu diğer online satış sitelerine buda kapak olur sanırım akşam oldu halen avmarketin den bana meil gelmedi ürününüz kargoya verildi diye
Abi benim malzemeler bi iki saat önce tamamen geldi.Okuma sea spin 10-40 gr zaten almıştım makine Okuma octana 30 da karar kıldım (iyiki de almışım) sahteler, Rover98 GR 15-GR 16 yozuri den poper daiwa sea bass rapala dan 11mm fs-11mm fayu-13mm frh modellerini aldım istikrarlı bi şekilde sahtelerini takip ediyorum ilk fırsatta avlakta deneme yapıp raporu zaat-ı şahanelerinize sunacağım
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan bahseddiğin sitede rapala sıkıtter pop vardı onu neden almadın yozurı nin hangi modeli bu
Abi şu anda önümde irsaliyeli fatura var.Tek tek yazıyorum. 1-YO-ZURİ POPPER 3D 65MM F687-PTS 2-RAPALA MAX RAP 110MM FAYU 3-RAPALA MAX RAP 110 MM FRH 4-RAPALA MAX RAP 13MM FS 5-RİVER2SEA ROVER98 G12 R 6-RİVER2SEA ROVER98 HA16 R 7-DAİWA SEA BASS HUNTER SB11FJ18 (OLİVE SHAD) 8-CRİSTAL MİNNOW FL.90MM F6 GHBR 9-RAPALA FRESH WATER X-RAP 100MM HH 10- OKUMA OCTANA 30 yo-zuri popper ; http://www.avburada.com/Urun/YO-ZURI-POPPER-3D-65MM-F687-PTS/22859
Sanırım popper seçimi konusunda birazcık sazanlık yaptım eğer bunda verim alamazsam mutlaka skitter popper i alıcam
işini görür popper hayırlı olsun daiwa sea bass RAPALA xrap ,bunları kullanırken,tabanını bildiğin noktalara atıp çek,
bahseddiğim bu 2 sahte derinden gelebilen tipler,daiwa biraz daha üstden gelir xrap a göre,daiwa 1mt nin altına rahat dalıyor,diğeri daha fazla dalar,çekiş hızı bu faktörü değiştirir,kamış dik vaziyette, ağır çekersen fazla dalmazlar,50mt ye attın çekmiye başladın,her 2side 1.5mt ye rahat iner bu mesafeden çekerken
Ozaman sorun yok abi ama sahteyi ileri yollarken birazcık çekinicem sanırım.10-40 olmasının verdiği tereddüt kamışın uç hassasiyeti belki çok ileri sallamama en azından ilk etapta engel ulr gibime geliyo.Sen ne düşünüyosun???
slm metin kardeş bu site ankarada sahiplerini ve çalışanlarını tanırım bende çok alışveriş yaptım hiç tereddütün olmasın çok iyi insanlardır hatta sitede binim senatör turnaların resmi vardır kesinlikle en ufak sorun olmaz rastgele metin kardeş
Abi teşekkür ederim tavsiyen için.Ben siteden siparişimi geçtim.oldukça hızlı bir biçimde ürünlerim bana ulaştı çok memnunum.Bundan sonraki alışverişlerimi de buradan temin edicem.Umarım sitemize reklam verirler.
deniz uzaksa,evde ders çalışabilirsin 1mt nin üzeri sopa,buna mütakip boyda çamaşır ipi veya benzer bir şey sopanın ucuna bağlıyorsun çamaşır ipini,ipin diğer ucuna 3 5 düğüm at topuz olsun bununla kamçılama işini öğren tek elinle yapacaksın, eğerki 1mt nin biraz üzeri çubukla ders çalışıyorsan, eğerki çamaşır ipini havada öne doğru fırlatırken şakılatırsan bu işi öğrenmişsin demektir yok şakılatamazsan daha çok çalışman lazım bilmiyorum hatırlarmısın,eskiden at arabacıları vardı atı hızlandırmak için havada kamçıyı şakılatarak ses çıkartıp atı hızlandırırlardı belki hatırında vardır böyle birşey,o sana yardımcı olur