arkadaşlar aşağıda linki vereceğim sitede bir kamış satışa çıkmış bu kamışı önerirmisiniz yorumlarınız bekliyorum ben bu kamışı alırsam göl avlarında sazan alabalık yayın turna gibi arada sırada deniz avlarında kullanmayı düşünüyorum ne dersiniz uyar mı yorumlarınızı bekliyorum http://urun.gittigidiyor.com/spor/alex-largers-instant-fisherman-harika-olta-seti-51338522 reeling
Sanki MP-5 gibi. Resimlerde görüldüğü kadarıyla kamış katlanıyor. Bu katlanan yerler ne kadar mukavemetlidir bilinmez. Sertleştirilmiş plastik, mikamsı bir yapısı var. Alınır mı ? alınmaz mı ? Alınır aslında ama, yarım kiloluk bir balıkla, bu kamışı 2 parça olarak koltuğunun altına almak da var.
Bait casting tarzı bu aletten bir arkadaş aldı, sonra da atacak yer bulamadı. Benden tavsiye: Kesinlikle alma!
bu resimdeki kamışı, 3-5 sene önce tv pazarlama reklamlarında görmüştüm. kullanan hiç arkadaşım olmadı ben yorum yapamayacağım. ama tevfik abinin yazdıkları helde sonu süper,
-Bayrampaşa forumda decathlon mağzasına yeni gelen bir ürün fiyatı yanılmıyorsam 30 tl civarında idi...Kesinlikle almayı düşünme Tel maşa....
bu kamış bana instant fisherman i anımsattı. bir arkadaşımda 2 tane vardı kullanışsız bir takım sıksık arıza yapar kesinlikle uzak durunması gereken birşey olta değil
ben aldım zamanında motorda taşıması kolay olur diye. kesinlikle beş para etmez bi ürün. alma pişman olma.
bunun alt kısmındaki kapağı açılabiliyor, azık felan da konuyormuş oraya şebit ekmeğinin arasına peyniri dürüp koyuyorsun avlakda acıkma sorununa da çözüm üretmiş adamlar ne diyim helal olsun :faint2:
Bana da reklamı geldi dün gittigidiyor üzerinden. Ama benim iki kıstasım var bu tür şeylerde. 1 - Bir ürün aşırı pratikse şüpheleneceksin. 2 - Bir ürünün reklamı aşırı havalıysa kaçacaksın. Videosunda 59 liralık katlanır oltayla hemşire köpekbalığı yakalanacağı iddia ediliyor. :laughing:
yorumlarınızı_bekliyorum slm_arkadaşlar_ yaklaşık_10_gün_önce_shımano_beast_master_cx_4.30_telesurf_kamış_ve_shımano_ultegra_5500_xtb_makina_aldım_daha_kullanmak_nasip_olmadı_nasıl_bir_kompinasyon_olmuş_ve_nasıl_bir_performans_göstereceğini_çok_merak_ediyorum_yorumlarınızı_bekliyorum_teşekkürler