gectimiz pazar aliağa sahiline gittim biraz işim vardı birazda sahilde oturup balık tutanlara bakayım dedim tatlı su avcısı oldugum icin denize merak sar sam dunya malzeme alırım onun icin denizde balık tutanları izlemekle yetiniyorum neyse işimi bitirdim sahile indim sahil güvenliği gecince yeni caybahcesi acılmıs teknelerin oldugu yeride gecince orada baya balık tutanlar var hem cay icerim balık tutanlarıda izlerim diye oturdum 3 kişi yeni gelmiş malzemeleri cıkarıyorlar meraklıyımdır biraz nasıl olta duzenekleri var kancaları nasıl makına kamış bakıyorum birisi dedi sen anlıyormusun bu isten diye sordu ben denizden fazla anlamam tatlı su anlarım dedim artis artis haraketleri ikisinin belli gozunde bir havalı gözlük bizde anlamıyorz esas usta su ileridekiler diye kafa buluyor benimle bir yandanda takımları baglıyorlar surf kamıs surf makina belli takımı cıkardı en allat 100 luk kursun klipsili fırdöndüye gecirmiş kursunu 40lık köstek bedeni misina iki tane köstek kancalarda 2 numara galiba sonra bir klipsli fırdöndü ana bedenden gelen misinada anlayacagınız iki köstekli bir takımda iki tane klipsli fırdöndu var neyse yengecleri taktı.icimden dua ettim insallah takılır holtası diye uyuz oldum herife hic sevmem havalı ukala konusan adamı ne yalan söyleyeyim insallah takılır diye icimden dua ettim sizde hak vereceksiniz mevzunun sonunda oltayı attı misinayı gerdirdi kamışı boylu boyunca yolun ortasına uzattı bir yol dusunun 4 metre genizliginde yolun uzunlamasına kıyısına degilde ortasına karsıdan karsıya gecilen sekilde kamısı uzattı kamısın ucu yolun ortasında kaldı sapıda denizden tarafta set seklide duvar var onun dibine dayadı geldi bacak bacak ustune attı oturdu kamısı koydugu yer hafif keskin viraj motorla birisi hızlı geldi yerdeki kamısı son anda fark etti motorun direksiyonunu kırdı kamısın ucunu silme gecti arkasından bir motordaha geldi oda hızlı sekilde oda son anda kamısı fark etti ama refleksi zayıftı ilk gecen motorcu gibi degil kamısın uzerinde pat pat iki teker gecti kamıs ortadan kırıldı ciyerlerime sovuk sular serpildi allahım adaletine hic birsey denmez dedim kendi kendime motorcunun arkasından küfrediyor serefsiz diye kendisi kamısı adam gibi kıyıya yanlamasına yatırsa hic birsey yok koca yolun ortasına 3.50 kamıs yatırılırmı olacagı bu mortorlar vızıl vızıl geciyor biri cignemese biri cigneyecek.getti dilbarım surf kamıs nerden baksan bi 100 tl si var kamısın en az.
iki teker gecti kamıs ortadan kırıldı ciyerlerime sovuk sular serpildi getti dilbarım surf kamıs nerden baksan bi 100 tl si var kamısın en az. :laughing:
adam öfkeyi benden alırdiye yavaşca ordan sıvıştım şaka sıvışmadım sonra muhabbet ediyorlar etraftakiler kamışı ciğneyen motorcu arkasına bile bakmadı bastı gazı gitti durup özürdiler insan bi diyorlar motorcuda hic kabahat yok kabahat tamamen artiste yolun ortasına kamıs uzatılmaz.pilaja motorla yuzmeye gidenler hep sahilin kıyısından gidiyor belki yuz tane motor karsılıklı gelip geciyor adam deli olsa o kamıs osekilde yolun ortasına uzatmaz.demekki cebinden cıkacak para varmış kamıs kırıldı.bidaha uzatmaz artık kamısı öyle
Kırılmış parçaları eline alıp baktı mı? Sonra motorun gittiği yöne? Bir daha elindeki kaçmış parçalarına? :laughing:
motorcunun arkasından baya baktı kamısı inceledi. icelesene ne olacak. makinayı ciğnemedigine dua etsin.makinayı eyi kurtardı misina tekere dolastı cabuk kurtuldu yoksa kamısı aldı gidiyordu motor makinada parcalanacaktı.motorcu sekiz numara saçma yemiş gibi gidiyor kamısı ciğnedigini farkedince gaza biraz daha dokundu
Allah iyiliğini versin. Neyse, bugünlük bu kadar muhabbet yeter. Ben yatayım, sana da iyi geceler abisi.
Ben bu kamışım kırılmasına üzüldüm, hayatta mutlaka sevdiğimiz veya sevmediğimiz insanlar olacaktır, o anlattığın şekil insanları sen sevmeye bilirsin ama mutlaka ÖYLE İNSANLARIDA ÇOK ÇOK SEVEN KİŞİLER VARDIR. Benim sevdiğim insanları ALLAH mutlu etsin, benim sevmediğim insanların ALLAH BELASINI versin mantığı benim düşünceme göre tamamen yanlış. Bence böyle düşünmemelisin
benim sevdigimi allah mutlu etsin sevmedigimi mutlu etmesin meselesi degil olay.kamısın kırılmaınıda uzulmedim aksine cok sevindim tamamen kendi ukalalıgı kendi hatasından kamıs kırıldı motorcunun hic kabahati sucu yok adamın arkasından kufretmeyede hakkı yok kabahatin tamamı kendisinde olayın yasandıgı yerde 10 larca balıkcı var birtane onun gibi kamıs yatıran yok demekki cins biri oldugunu buradan anlaya biliriz diger balıkcılar kamıslarını nizami bir sekilde sabitliyor bu arkadas yolun ortasına uzatıyor. bile bile lades yani.insanları hakir gören kendini birsey zanneden tipleri sevmiyorum. olayın ozeti bu icimden de insallah oltası takırıl diye dua ettim ne yalan soyleyeyim kamısı kırıldı kamısının kırılması kendi hatası benimle alakası yok yani
saffet abi allah iyiliğini versin olayı öyle bir yazmışsın gülmekten burada fıtıg olacam :laughing: hihi