Merhaba arkadaşlar.. Acil almanca bilen biri aşağidaki yazinin tam olarak ne olduğunu çevirebilirmi acaba Yardimlariniz için şimdiden teşekkürler ============================================================================- Hallo. Ich habe ihnen schon alles zugeschickt. Was sie mir überwiesen müssen. Wenn ich das Geld habe schicke ich die Schnur nach Istanbul. MfG
doğru olabilir de olmaya bilir de. bir kaç çeviriye yazdım hepsi bambaşka şeyler yazdı bu almanca çok kaba dil canım
Arkadaşa çevittirdim. Diğerlerinin hepsini gönderdik, Tel / kablo için para transfer edin gibi birşey diyormuş. Aldığınız biey için fiyat farkı filan mı çıktı acaba?
Ben ona bunu yazdim fiyat farki varmi gibilerinden yani türkiyeye gönderirmisin gibilerinden v.s onunda cevabi üsttekiydi benmi yanliş yazdim acaba translate üzerinden yazdim bende Hallo Ich habe die Ausschreibung Berkley Nanofill 280m 0,17 mm Ich lebe in der Türkei Meine Adresse ist unten. Was passiert, wenn die Gesamtkosten für mich? Wie viel in der notwendigen investieren? Anschrift: istanbul eyüp 34050 Türkiye
ödemeyi yaparsan misinanı gönderecek ( meil adresine ödeme için ebay den meil gelir..yada ebaya girer sen,,my ebay summary i tıkla..orda almak istediğin ürün senin ödemeni bekliyor..ödeme işlemi adımlarında genel toplamı görürsün..) hast du verstanden
İlk okuduğumda buda ne dedim, büyük küçük harf kullandığı yerler doğru noktalar yerinde yani Almanca bilen biri fakat gerisi birbirine uymuyor. İlk cümle güzel sevindirici ama gerisi biraz karışık. Emre tam adamın yazdığınımı kopyaladın yolladın yoksa bazı yerleri kırptınmı . Bazı kelimeler yenmiş gibime geldi.
ingilizcem orta aslında o daha iyiydi bölge değiştirince unuttuk gittik ingilizceyi hihi almanca konuşmak şart oldu....almancam ingilizceden iyidir.ayrıca yazarımda.sadece maç sonuçları için yerli tv yi açarım..onun dışında alman tv lerine bakıyorum..hatunda alman bu arada diğer bazı önemli dillerden de az buçuk çakarım bu arada satıcının almanca yazısı doğrudur,
Allah bir yastıkta kocatsın abi Benim ingilizceyi öğrenmem farz oldu artık. aslında kelime daarcığım çok. ne demek istenildiğini anlayabiliyorum. ne söyleyeceğimi de az çok biliyorum ama cümle kuramıyorum eşimin kız kardeşi ingiliz dili ve edebiyatında 5. senesini okuyor. hem ingilizce hem almancası var. aslında benim için bulunmaz bir fırsat. bedava kurs inşallah bu yaz başlamak istiyorum ingilizce derslerine. çok önemli aslında.
yabancı dil öğreneceksen..öğrendiğin cümleleri hergün tekrar etmelisin..bir kağıta yazmalısın..kağıta yazmazsan öğrendiğini beyninede yazmamış olursun..ve uygulama için karşında o dili iyi bilen biri olursa çok iyi olur.. aslına bakarsan bir ingiliz ve bir americalının konuşması net anlıyamıyorum..böyle cümleleri yalayıp yutuyorlar ağızlarında tane tane konuşmuyorlar mesela bir türk bir alman ingilizce konuşsun ağızlarından çıkan cümleyi daha net algılıyabiliyorum
haklısın abi tekrarlamak şartmış. kardeş te aynısını söyledi. umarım en kısa sürede öğrenirim ki öğrenirsem benim için süper olur. 2 adım ötemde yunanistan,4 adım ötemde bulgaristan. adamlar çatır çatır konuşuyorlar ingilizceyi. biz bön bön bakıyoruz. hemen translate ye sarılıyorum ama onlarda berbat çeviri yapıyor yarın bir gün turizm bölgesi olursak, vizeler kalkarsa vs ticarette çok önemli ingilizce diye düşünüyorum. aslında üstüne düşsem kralını yaparım da işte benim hayatım hep böyle umursamıyorum
Hallo. Ich habe ihnen schon alles zugeschickt. Was sie mir überwiesen müssen. Wenn ich das Geld habe schicke ich die Schnur nach Istanbul. MfG Hallo diyor Ödeme yapman gereken numaraları sana yollamış Parayı alır almaz,misinayı İstanbula yollayacağım diyor kendisi...
ben ilk okul mezunuyum..babam okutmadı taktir alamadığım için sadece birkez taktir almıştım okuluna filan da gitmedim..burda yaza yaza uygulaya uygulaya öğrendim.önceleri bana gelen mesajları ben başkalarına okuturdum ..çok çalışınca,,devir tersine döndü, mesajlarımı okuttuğum insanların, gelen mesajlarına almanca cevap yazmaya başladımvelhasıl üstüne düşersen birşeyleri elde edersin
Teşekkürler.. Yaptik bakalim ödemesini ne zaman gelicek misinamiz acaba Bunun bi takip yeri varmi acaba ilk alişverişimde ebaydan
Ödemeyi paypal ile yaptı isen sorun olmaz,takip etmeye gelince,normalde DHL ile yollanmışsa takip etme olanağı var...