: slm,balikci arkadaslar ben aslen eskisehirliyim ama su an almanyada hikamet ediyorum.14 aydir bu almanyanin baliklarini cözmeye calisiyorum yavas yavas kesfetmeye basladim.bunu tum samimiyetimle soyluyorum nasil her göletin baligi deyisikse burasida cok farkediyor.özellikle yem olarak.En önemlisi ise kurallar.Ceza sekli caydirici,bu sitede sizlerle balik hakkinda umarim cok sey paylasiriz....tesekkürler.
Serdar Bey aramıza hoşgeldiniz.Keyifli paylaşımlar.. Sürdürülebilir Balıkçılık için bizimde yaptırımı olan cezaların uygulanmasına ihtiyacımız var..Umarım çok geç olmadan gerekenler yapılır
Hocam sakın eskişehirli yerine Edirneli olmayasın ,öle hissettim birden de aramıza ,ailemize hoş geldin
Serdar bey aramıza hoşgeldiniz Ancak birşeye dikkatinizi çekmek istiyorum, mesajlardaki işaretine basarak yolladığınız tüm mesajlar site yöneticilerine ulaştırılıyor, yöneticilerden başkada bu mesajları kimse göremiyor dolayısı ile ünlem işaretiyle yollanan tüm mesajlar şikayet ve moderatöre rapor edilen mesajlarla sınırlı olmalıdır. Foruma mesaj yollamak için Cevap Yaz butonuna tıklamanız gerekli
bu hafta nasip olursa baliga gidecem yalniz sazan artik oltaya vurmaya basladimi onu ögrenmek istiyorum.genellikle ben alabalik avina gidiyorum.Bu hafta denicem nasip. yardiminiz icin tesekkurer....