Merhaba Arkadaslar, ismim Abdullah, ben almanyadan katiliyorum. Arada sirada Mersinde ve Anamurda balik tutmaya geliyorum. 2005'de Adrasana balik tutmaya geldim ve kötü deneyim yaptim. Ben Popping ve Jigging, Fly Fishing ve Rod building yapiyorum. Türkcem biraz zayif, ne olacak biz Almanciyiz. Maalesef Türkiyede dogru dürüst balik kalmamis. Selam Abdullah Life is short, fish hard!!
güzel ağbim öncelikle hoşgelmişsin bu güzel aile ye.ama şu almancı deyişin hiç te hoş degil bence sonuçta orda çalışsan da sen türk oğlu türksün bikere halk arasında ne kadar almancı olarak denilsede almanyada çalışanlara bence almancı diye bir kavram yok asla. şimdi düşünsene türkiyede fıransıs firmasında çalışıyorsun fıransızcımı olcaksın yok böle bişey yavvv...sakın kızma olurmu ğüzel ağbim bu yazdıklarım benim nacizane düşüncelerim iyi paylaşımlar dilerim
Abdullah bey bende yeni katıldım ve size hoşgeldiniz diyorum.Şunu belirtmek isterim Türkiye'miz bir balık cennetidir yeterki yakalamak istediğiniz balığın zamanını,yemini ve mekanını iyi tesbit edin.