Merhaba! Ben Almanyada dogup büyüdüm ve su an da Hamburgta yasiyorum. Balikcilik virüsünü kücük yaslarimda Istanbulda tatildeyken kaptim Beylerbeyinde istavrit avlandik, sene 1983/84 olmasi lazim. Burada, yani Hamburgta, cogunlukla tatli suda avlaniyorum. Pesine düstügüm baliklar Sudak, Turna ve Alabalik. En cok sevdigim av yöntemi, Fly yöntemiylen Alabalik avi. Arada bir Hamburga yaklasik 120km olan Baltik denizinde Morina ve Denizalabaligi avina cikiyoruz arkadaslaran. Yaz tatilimi Ayvalikta geciriyorum. Herkeze saygilarla, Tayfun
Merhaba Tayfun Hosgeldin. Gecen sene bu dönemler Elbe'de güzel bir sudak tutmustum Keyifli paylasimlar..
Aramıza hoşgeldin Tayfur dilerim forumda hoşca vakit geçirirsin. Paylaş istediğin her konuda düşünce ve yorumlarını eksik etmeyen bir arkadaşlığın ötesinde bu virüsü kapmış insanlarla bir aradasın
Tayfun merhabalar, hoşgeldin birader. 6,5 Kg gökkuşağı tek balık olsa gerek, varsa fotosu görsek gerek, keşke bizde de böylesi olsa desek gerek.
Hosbulduk arkadaslar. @Ugur, Elbede cok iyi sudaklar var. Bu hafta sonu sezonu acmayi düsünüyorum 6,5kg tek Ala
Yüreğim hop edip kalktı da neyseki yine oturdu, şükür. Teşekkür ederim Tayfun gözümüz şenlendi kardeşim, muhteşem bir ala. Sahibine de pek yakışmış maşallah.