Internet'te gezinirken Almanya rekor turna kayitlarina rastladim. Baliklardan cok etkilendim sizlerle de paylasmak istedim Ilk üc asagida 25 kg 136 cm'lik birinci Gerisi asagidaki linkte http://www.fisch-hitparade.de/fischhitparade/ranglisten.php?jahr=all&fischart_id=19&pageID=1#
Balıkların Hepsi SÜper Onlardan bitanesini yakalamak İsterdim : PayLaşım İçin teşekkür ederim Ugur abi...
vay be süper balıklar. son resimdeki balık heralde 30 kişiyi rahatlıkla doyurur. ama onu öldürmeyede can dayanmaz ki keşke koruma altına alınabilse bu tür büyük balıklar
tüm bu rekor balıklar geri salındığından, eminimki aynı balığı yakalamak kaydı ile bu rekor sürekli el değiştirir, cidden büyükler bu arada
Burada tuttugumuz buyuk baliklarin hepsinde ag yarasi var. Gecen gun livarda bir balik varken 2. yakaladigim 50 cm lik turna daki ag izlerini gorunce aynen geri saldim. O kadar badire atlatmis bende seni azad ettim diyerek. Gerci bir faydasi olurmu bilmem golde kilometrelerce ag olduktan sonra yakala birak bu baliklari buyuturmu? Bence buyutmez.
bunları dört günde falan almışlardır herhalde kayığa...hani diyorlar ya ördek falan yiyor bunlar diye...bu resimlerde bu balıklar için bunun ne denli doğru olduğunu ispatlar nitelikte...
Gerçekten şahaneymiş insan onlara kıyarmı ya ne et çıkmıştır ama Bu arada dünya rekoru 27 Kilo 200g ile Çek'lerin.
İnanın ben o balığı yakalamış insan onun hesabını yapıpda gitmiştir oraya. Yoksa kendimi o balığı yakalarken düşünüyorumda, herhalde suda kafasını gördüğüm andan itibaren eyvah ben ne korkunç bişey yakaladım, ya beni yerse diye kafamdan geçirirdim.
almanlar gelsinler türkiye'ye turna rekoru görsünler. tüfekle bile bir kac atista zor ölen turnalar var