Arkadaşlar Merhaba, Tavsiye makine,kamış önerilerinizi (en uygun kombinasyonları) yazabilirseniz memnun olurum. Kıyıdan istavrit avı,dereden kefal avı için kullanmayı planlıyorum. Saygılar ALBA STAR MILLENIUM 50 MAKİNA 6:2 devrinde, 5 bilyalı, 0,30 mm misinadan 160 metre sarılabilen, metal kafa ve yedek grafit kafalı, önden kalamalı, alttan sıkmalı ani duruş sistemli makinadır. Kdv Dahil Fiyatı:33,09 TL ALBA STAR MILLENIUM 60 MAKİNA 6:2 devrinde, 5 bilyalı, 0,35 mm misinadan 180 metre sarılabilen, metal kafa ve yedek grafit kafalı, önden kalamalı, alttan sıkmalı ani duruş sistemli makinadır. Kdv Dahil Fiyatı:33,55 TL ALBASTAR LUCKY 2770/350 PORSELENLİ KAMIŞ Metre: 3.50 Parça: 6 Action: 100-150 gr. Kapalı: 70 cm. Kamış Tipi ? Porselenli Kamış Kamış Boyu (cm) 350 cm Garanti Süresi (Ay) 24 Fiyat 8,81 USD + KDV KDV Dahil 15,95 TL Havale ile 15,31 TL
Hedef küçük balık ve at çek olduğu için 50lik olan daha hafif olur seni yormaz işini fazlasıyla görür... Kamışta iyi ama atarı daha az olabilir 40-60gr civarı tabi tercih senin rastgelsin...
Alba Starın lucky serisinden 3 mt lik olan kamışından kullandım bir süre sonra çatlamalar meydana geldi
2-3 yıl albastar gama 50 kullandım, bu sene daha ileri atış yapmak amacıyla dam'ın bir makinasını aldım, 60'lık, 150tl filan verdim. Fakat albastar'ın keyfini alamadım, istoç'a gidip alba'ya bakım yaptırdım. Şimdi çoğunlıkla alba'yı kullanıyorum. Fiyatına göre gayet başarılı bir makine. Geçen hafta ryobi'ni 40 lık bir makinasını aldım, çok rahat bir dönüşü var ve çok kaliteli görünüyor. Ona da bakabilirsin..
balık tutma zevkiniz yarım kalmasın, tavsiyem,bütçenizi biraz daha arttırıp daha kalıcı malzemelere sahip olmanız yönünde,
Bende Dega 5000 modeli var 30tl ye almıştım gayet memnunum iki senedir tatlı tuzlu suda kullanıyorum...
Kamış için birşey diyemeyeceğim ama, ben "okuma travertine tr 55" makine kullanıyorum, çok çok memnunum hem kullanımı hemde şekli şemali çok güzel bir makine. Kalitesine göre fiyatı çok uygun, 55 tl civarında ısrarla tavsiye ederim.