Rapala maxrap 13cm FB-FPGH-FG-FAYU YOZURI almayı düşünüyorum crystal minnow ama renk koduna karar veremedim. Bu konuda önerilerinize açığım. Bunlarda elimde bulunan sahteler. River2sea rover98 G15R Ve G25R River2sea bublepen80 HD-13 Maria princess M GX-5 9 cm Strikepro EG-145F #543T Strikepro popper mavi renk SH-002C
Maxrap serisİnin tum sahtelerini kullaniyorum ozellikle saydiginiz dordu en iyileri hepsiyle balik aldim kesinlikle dogru secim
Öneriniz için teşekkürler.Renk kodu belirtirseniz daha iyi olur. Çünkü Crystal minnow mavi bayağı var sanırım. Ayrıca süspending- sinking-floating hangisi daha iyi olur belirtirseniz sevinirim.
Yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim Muğla'da yokmuş maxrap istediğim modelleri. izmire ilk gittiğimde edineceğim. İnternetten sipariş vermek istemiyorum çünkü içindeki bilyalarda takılma sorunu var maxraplarde malum. En iyi ve en güvenlisi elden kontrol ederek almak diye düşünüyorum. .
Sevgili İsmail Bazı kardeşler bazı ürünleri alıyorlar,sonrada yorumlarınız nedir diyede konu açıp soruyorlar. Bundan sonra iyi yada kötüdür diye yazmanın faydası olmaz artık. Ancak sen almadan danışıyorsunki bu doğrudur. Bence bu sahtelerin hepside iyidir al ve güle,gülede kullan Sevgimle kal
İsmail, Yo-zuri crystal minnow 110mm floating serisinin c4 renk kodlusunu çok beğenerek aldım (balıktan önce balıkçı beğenmeli zaten ) . En geç pazar günü skor üretip üretmediği ve yüzüşü konusunda görüş bildirebilirim...
Sağolasın Vedat abi. Alayımda Güle güle kullanayım inşallah. Bol Balıklar getirsinler bana Senin onayını almak beni sevindirdi. Tekrardan teşekkürler
balıkçı beğenmeli diyoruz da balık beğenmeyince de cantada fazla ağırlık veya çöp olup gidiyor İnşallah balık alabilirsinde boşa çıkmaz temennim bu yana