Almayı duşundugum sahteler

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında hardal tarafından paylaşıldı.

1. hardal

hardal metin

Arkadaslar gecen gun bır alısverıs sıtesınde gordugum bır sahtenın bır kaç rengı ve modelı var 9 cm ve suspending yuzerlılıge sahıp ler . suspendıng , suda yuzerlılık konusunda derınlıgını sabıt tuttugunu bılıyorum fakat hıc kullanmadım. kıyıdan at cek konusundada bu modelın dudagı fazla uzun degılmı ? Fakat urunlerı ıncelerken devam eden fotograflarda sunu gordum. bole uzun dudağı dıptekı kayaya falan carpıyor degısık aksıyonlar alıyor ne alaka dedım. ama genede ılgımı cektı bu konuda bılgısı olup paylasan olursa sevınırım

buda degısık bır modelı

2. Sven

Sven Ali Yiğit Özkan

En İyi Avı:
    5710gr Levrek(ve hala canlı)
    Ürünü sanırım GG'de gördün. Ben de oradan aldım. Genel olarak Duel oldukça kaliteli bir marka. Zaten kendisi Yo-zuri'nin üst segmenti. Efsane haline gelmiş magnet sisteminin babası benim gözüm de bu marka :)

Ürünün adı Longbill, kısa gagalısının adını bilmiyorum ama onları da aldım. Kısaları henüz denememiş olsam da derin dalıcılar gerçekten çok başarılı ve kayalık bölge de kullanma ma rağmen takılma gibi bir sorunla karşılaşmadım.

Bir de Duel markasının Neo DB ve Hardcore F serilerini mutlaka öneririm :)

3. hardal

hardal metin

Ali kardeşim aldım bı kaç tane deneyıp yorumlarımı bıldırıcem

4. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Hayırlı olsun güzel oyuncaklar..:) bol avların olsun

5. hardal

hardal metin

tsk ler umarım iş yaparlar :D goruntulerınde sıkıntı yok bakalım yuzus aksıyonları nasıl :D eger ımkanım olursa bırde vıdeo cekıp eklemeyı dusunuyorum

saygılar

6. OMMG

OMMG OKAN

Duellerin tüm serileri güzel ama bu serinin dalarının biraz fazla olması sebebi ile sadece birden derinleşen kıyılarda kullanılacağını düşünüyorum.Gerçi uzun gaga yapısı sayesinde iğnelerinin dipteki kayalara takılmaması hedeflenmiş ama pratikte ne kadar kullanışlı olur,denemek lazım.Artık bir tane sahteyi feda edip denersin :) :) :)

7. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Taşlara çarpa çarpa o gaga bir gün kırılmasın...?

8. hardal

hardal metin

okan abı bız bugune kadar neler feda etmedık , ederız bı sahte olur bıter :D belkıde tekne ustunden kıyıya dogru yapılan atışlar ıcınde dızayn edılmıs olabılırler, zaten artık tekne ustunden 25 - 30 cm poper tarzı sahtelerle yapılan at cek e fena sekılde sarmaya basladım gereklı alet edevat ve donanım edınme safhasındayım ,kuzuları bu sekılde avlamayı dusunuyorum bakalım sonuc alabılecekmıyım :D

9. hardal

hardal metin

emir , Flexi yazıyor ama ole bı flexi yapısı yok ama her halde hesaplamıslardır onu :) eger kırılırsa hemen burdan dıer sıte sakınlerıne ıletırım :)

10. OMMG

OMMG OKAN

Dediğin gibi kullanımı mantıklı,güzelde is yapma olasılığı var.İstemek başarmanın yarisidir, eminim kuzuları kandırırsın.İnşallah güzel raporlarinida okuruz, kendine iyi bak kardesim...