at çek avına merak saldıkdan sonra 2-3 ay 40 80 atarlı telescopic kamışlara denemeler yaptım ancak bi sonuç elde edemedim ve bi spin takım almaya karar verdim biraz araştırdıktan sonra şu modellerde karar kıldım sizlerinde fikirlerini almak isterim Kamış :SPRO FLASHBACK SPIN S-FIBER 5-25GR 2,4M makine :Okuma Safina Pro SPa-40 makine reeling
kamışınızda makinenizde gerçekten çok güzel ancak bütçem şuan için okadar yüksek değil umarım güzel avlar yaparsanız tavsiyeniz için teşekkürler
başlangıçtaki kamış ve makineden vazgeçtim uzun araştırmalar sonucunda şöyle bir takım siparişini verdim 1-2 güne elimde olacak Okuma Safina-X 42727 spin kamış 240cm 10-36GR Okuma Safina Pro SPa-25 makine 0,26 ASSO ultra makara misina 200mt STRIKE-PRO JL-108F SUNİ BALIK STRIKE-PRO RENK :022P STRIKE-PRO JL-108F SUNİ BALIK STRIKE-PRO RENK :061
Ürünlerin geldimi nasıl buldun bende almak istiyorum. baktığım web sitelerinde safina için tatlısu için ideal yazıyor tuzlu suda sorunsuz kullanılabiliyormu küflenme vs. sorunu olmadan*
cuma günü gelime ulaştı 3 kere falan kullandım şuan için memnunum 10 gr sahtelerı 30m cıvarı atabılıyorum (tahmını) yeni başlamış biri olarak