almus baraji hakkinda.

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında Guti Hernandez tarafından paylaşıldı.

1. Guti Hernandez

Guti Hernandez Zafer

Merhaba sevgili forum uyeleri.12 aralik ta askere gidecegim icin memleketim olan tokat resadiyeye geldim.hazir gelmisken oltalarimi da alip almus barajina gittim.daha once baraj göl vs ortamlarda balik tutmadigimdan ellerim bombos döndüm almus barajindan.yem olarak boili,mısır,hamur,esansli silikon misir hepsini denedim ama hicbir sekilde tek vurus bile alamadim.bulundugum bolgeyi kuzu yemi ve kuspeyle yemledim.10 adim otemde turunu bilmedigim baliklar suyun ustune cikip tekrar daliyordu.abartmiyorum bazen suya insan daliyormus gibi ses cikiyordu.bunu gorunce meps atip surekli at cek denedim ama nafile.sizce hangi balik turu olabilir bu?almus bolgesinde avlanan arkadaslardan yakin zamanda avlanmaya gidecek olan varsa eslik etmek isterim.son 3 gunum ve buraya kadar gelip balik tutamadim demek istemiyorum:)

2. KaramKaram

KaramKaram Ahmet

Almus barajı o kadar değişik bi yerdirki şimdi sana sormam lazım acaba nereye gittin ? Derine mi yoksa sığ yerlere mi bu aylarda derine gitmen gerekiyordu. Balık hiç vurmamışsa yem seçiminde önemli tabiki bunda. Preslenmiş mısır küspesine alışıktır o barajın sazanı yada alabalık yeminden hamura. Atlayan balıklara gelince büyük ihtimal kıyıdan ringa yada gümüş yakalayan Alabalıklardır. Canlı yemin olsaydı Alabalık yakalayabilirdin.