Balik tutan baba ogul ne kadar kücük görünse de bu manzara da balik tutma keyfini sizlerle paylasmak istedim. Resmin üstüne tiklarsaniz büyük halini bilgisayariniza indirenilirsiniz. Hepinize gurbet ellerden gönülden selamlar, sevgiler..
uğur abi; 20'li yaşlarda yetim kalan bir adam için en güzel başlık 'baba oğul' başlığıdır. gerçekten resimde mükemmel. benimde bir resmim var yaklaşık 20 senelik. ama siyah beyaz. yakışıklı bir timsah kafa aldığım gün yayınlayacağım. şimdi bir oğlum var ve; inanıyorum ilerde iyi bir oltacı olacak. babaannesini kandırıp av malzemesi satan bir dükkana götürüp; kendisine olta takımı yaptırmasını başarabilen bir adam... ve henüz 7 yaşında... oturduğumuz binanın arka bahçesinde olta atma antremanı yapıyor. Abi yaşadığın keyfi paylaştık... teşekkürler... sevgi ve saygılar
Aynı duyguları paylaşıyorum.. İnşallah kısmet olurda ileride oğlum olursa balığa götürmek en büyük hedeflerimden birisi.. Saygılarımla..
Muhteşem Bir Doğa.. Burda oLupta Hayatından Şikayet Edecek Biri Varmıdır.. Eline Sağlık PayLaşımın için.. Vede Muhtesem Masa üstü Fotografı oLdu..
Gerçekten güzel bir manzara, solda bir kişide zannedersem çimleri biçmekle meşgul ve hemen o kişinin arkasındada ya park etmiş araçlar yada kamp için inşaa edilmiş baraka vari şeylerde mevcut , ayrıca karşı kıyıdaki evde çok güzel bir manzaraya konuşlanmış ve iki kişide göl kenarına inmekte, paylaşımın için teşekkürler Uğur.
Sagolasi Bahadir. Begenmene sevindim. Sevgili Kamil, Allah oglunu sana bagislasin. Eminim beraber cok güzel baliklar tutup, keyifli avlar yasayacaksiniz. Insanin kaniyla caniyla beraber ortak birseyleri yapmasi kadar keyifli birsey olabilir mi? Timsah raporlarini dörtgözle bekliyorum Nuri'cim insallah bir gün belki babanla seni de karelerim Bunu aramizda en keyifle yapan biri oldugunu biliyorum. Eskisehir'e selam ve sevgilerimle.. Sagolasin gs'li genc Ahmet Insallah olur Kaan Cok sagol Ahmet, begenmene sevindim. Sagolasin Hasan Sevgili hocam, inanilmaz dikkatlisin Tek soldaki kisinin önündeki bir bebek arabasi. Cocugu ile beraber köpeklerini suya sokuyorlardi. Arkadaki silüetler bir karavan parkina ait Istanbul'a selam ve sevgilerimle..
Beni balık tutmaya, hayatında hiç balık tutmamış olan babam, bundan 36 sene evvel hala sakladığım, eskise de atamadığım ve atamayacağım iki parçalı bir spin kamış alarak başlattı. Allah uzun ömür versin, hala balık tutmamış bir adam. Oğlum da yok, olsun canavar gibi kızım var, onu yetiştiriyorum, ileride İnşallah torunum ile de balık tutacağım.
Muhteşem manzara ve eminim baba-oğul keyif de bambaşkadır. Hakikaten kartpostal gibi bir fotoğraf Uğur, insan bakmaya doyamıyor.
17.18 yaşlar arasında babamla cok balıga giderdik babam gemi kaptanıydı sonra ben balıktan sıkılmaya başladım ve bıraktıydım ama babamla anılarımız okadar cokki anlatsam sayfalar yetmez sonra askerden sonra ben başladım babam pek gelmezdi tek tabanca gidiyorum artık gecen sene eylül ayında babam gemiyle libyaya gitti ve bidaha dönmedi orda kalp kırızi gecirdi ve hakkın rahmetine kavuştu babamın bütün balık malzemeleri bana kaldı okadar cokki ne yapacagımı şaşırmıştım sanki ömrü boyunca bütün parasını bunlara yatırmış gibiydi şimdi onun malzemelerle balıga cıkıyorum ve öyle şanslı geldilerki hic boş dönmüyorum bunu niye anlattım bilmiyorum ama baba oğul başlığını görünce dayanamadım kusuruma bakmayın saygılarımla avınız berekli olsun amin.
Allah bagislasin Yavuz Bu ülkenin cevreci insanlara gercekten ihtiyaci var.. Ne güzel Düsünmesi bile süper.. Sagolasin Sennur Biliyorsun fotograf da balik ve doga tutukumla beraber icime iyice yapisti artik .. Allah rahmet eylesin..O malzemeleri kullanmanin nasil bir duygu oldugunu tahmin edebiliyorum.. Bir gün bir oglum olursa sanirim benden de oldukca yüklü bir balik malzemesi kalacak ona..