HERKESE SELAM DOSTLAR HEPİNİZE RAST GELSİN Konuyu fazla uzatmayarak hemen giriş yapıyorum ,malum avdan yeni geldim ve saat epey geç oldu ,fakat her zaman dediğim gibi balık yakalamak kadar sizlerle bu avları paylaşıp ,av raporlarını okuyarak yapılan paylaşımları resimleri görmekte ayrı bir keyif :laughing: Cuma ve Cumartesi günleri iki günlük aramızdan sonra pazar günü akşam suyunda saat 6 gibi yine merada aldık soluğu Bizim sahil tim çoktan oltalarını suyla buluşturmuş balıkları bekliyorlardı bile ,av partnerlerimden Erhan kardeşim taze istavritleri almış çoktan vuruş almaya başlamıştı bile fakat bir türlü balık alamıyordu ,Sami abide hiç vuruş alamadığını söylüyordu ,Erhan'ın taze yemlerinden nasibimi alarak ilk atışımı yaptım 5 dakika geçmeden ilk vuruş geldi ama balığı alamadım,herhalde balık küçük iğneye tam oturmuyor diye düşündüm ,tekrar yem tazeleyerek oltamı suyla buluşturdum ve ikinci gelen vuruş çok daha şiddetli oldu,hemen tasma yaparak çekmeye başladım fakat bu sefer ki çinakop değildi hem vuruştan hemde ağırlıktan Lüfer olduğunu anladım mrsparkle Saolsun beni fazla yormadı bu güzel paşa ,güzelce karaya kadar getirip kıyıya aldım ,normalde 32 cm 324 gr ağırlığında bir lüfer ,kıyıya 15-20 metre kala su üstü yaparak silkelenip misinayı kesip kurtulmak ister fakat nasıl olduysa gayet kolay bir şekilde balığı aldım ,Besmele ile başlamanın faydası diye bilirim çok şükür . Bu sezonun 6. lüferini çekmiş oldum ve son yakaladığım 30 cmlik Lüferimi 32 cm ile egale etmiş oldum ,şimdi önümüzdeki maçlara devam edeceğiz inşaallah HEPİNİZE RAST GELSİN İNŞAALLAH SAĞLICAKLA KALIN :thumb: Bu Sezon ki Şimdiye Kadar Yaptığım En İyi Lüfer Avım 32 cm 324 gr
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim daha iyileri Sizlere nasip olsun inşaallah ,misinanız sağlam, iğneniz keskin olsun. Herkese Rastgele
Kerem, daha iyileri rastgelsin inşallah... Bizde zarganaları hazırladık yarın Sabah 06:00 gibi çıkacağız bakalım kısmetimize ne gelecek...
Kerem Bey Merhaba, güzel av tebrikler, nerede avlandınız ben uygun bir yer bulmaya çalışıyorum bu sene hiç lüfer alamadım henüz, bilgi verirseniz çok sevinirim