Altınapa İflas

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında konyalı42 tarafından paylaşıldı.

1. konyalı42

konyalı42 Kerim

En İyi Avı:
    1,400gr Sazan,40 cm Sudak,34cm Akbalık
    Bu yıl 3 kez altınapaya sudak avına gittik üçündede tık yok.kime sorsam 1 tane bile balık vurmuyor.Anlamadığım şey geçen sene giden eli boş dönmedi 50-60 cm lik balıklar tutuldu peki nerede bu balıklar.uçup gitmediklerine göre uçurulup gittiler.Anlaşılan bu sene bize altınapada av yok.bilgisi olanlar paylaşırsa iyi olur.

2. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    kerim eğer av yerini çok kişi biliyorsa sonuç hep aynı ağcılar gelir ve maf eder.iyi av yerini kimseyle paylaşmamak gerek

3. konyalı42

konyalı42 Kerim

En İyi Avı:
    Evet sanırım geçen yıl bu avlağın reklamını çok yaptık.istemeyerek tabi.

4. islex

islex serkan işlek

Favori Kamış:
    Lineaeffe Bıg Fısh 360cm
    Favori Makine:
    OKUMA LONBOW LBII-665
    En İyi Avı:
    Akbalık 1045 gr.
    ben kimle konuşmuşsam en az bir sazanla dönüyorlar hele biri 8 kiloluk sazandı bilmiyorum bende 2 kere gittim bişey yok... ama fotoğrafları görmesem ben de inanmazdım o sazanlara

5. konyalı42

konyalı42 Kerim

En İyi Avı:
    Tutan vardır belki ama gerek akrambalarımdan giden olsun gerekse forumda hiç rapor yayınlanmayışından altınapaya olan güvenim azaldı.

6. dipcikon 42

dipcikon 42 süleyman

altın apada balık

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım :komşum aynı zaman yakın akrabam altın apaya ogulları ile gitti geceledi .1 tane kilonun üstünde ve ayrıca 6 veya 7 tanede yarım kilonun üstünde balıkla geldi ve ben kendim balıkları gördüm bir okadarda kaçırdıgını söyledi kendisi tutdugu tarihde 15 veya 16 mayıs olacak daha taze haber balıkları görünce iştahım kabardı ama havalar müsait olmayınca gidemiyorum ilk fırsatda gidecem inşallah .ama bir korkum şu ag atanlar onlar gene devam ediyorlarsa sinirle balık tutmadan dönerim tek korkum budur arkadaşlar.herkeze bol şans iyi avlar

Son düzenleme: 18 Haziran 2011
  7. islex

islex serkan işlek

Favori Kamış:
    Lineaeffe Bıg Fısh 360cm
    Favori Makine:
    OKUMA LONBOW LBII-665
    En İyi Avı:
    Akbalık 1045 gr.
    ben yarın gideceğim tabvi yağmöur yağmazsa balık gelmese bende bir daha apaya gelmem....balık tutasam raporlarda tutamazsam burda paylaşırım sizinle arkadaşlar :)

8. islex

islex serkan işlek

Favori Kamış:
    Lineaeffe Bıg Fısh 360cm
    Favori Makine:
    OKUMA LONBOW LBII-665
    En İyi Avı:
    Akbalık 1045 gr.
    altınapa barajı bitmiş aga. su inanılmaz derecede yükselmiş. olta atılacabilecek yerler genelde kapılmış kampçılar tarafından. benim her zaman durduğum yeri su basmış :) zar zor bi yer bulduk orda da sivrisinekden duramadaık. daha fazla duracaktık ama 6 saat dayanabildik...