altınapa

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında aspava42951 tarafından paylaşıldı.

1. aspava42951

aspava42951 mevlüt

merhaba arkadaşlar
    hepinize şimdiden rastgele ben konya altınapada bulunan değirmen köylüyüm fakat 25 senedir istanbuldayım ama her sene yazın geldiğimde oraları ve gölü ziyaret etmeden durumam işim gereği konyaya taşınacağim allah izin veririse zaman buldukça oraya gitmeyi düşünüyorum ve bu siteden ora hakında sizler vasıtasıyla bilgi almak ve ve tanışmak isterim ben denizde balık tutmaktan gölü unuttuk ben bu yaz temmuz ayında konyadaydım fakat bir şey tutamadan

2. Atilla Ö.

Atilla Ö. Atilla

En İyi Avı:
    Kırmızı Benekli Alabalık
    Merhaba Mevlüt abi.Öncelikle foruma hoşgeldin.Umarım güzel zaman geçirirsin.Konya ile ilgili bilgim yok ama inş. güzel avlar yaparsın.
    Rastgele

3. RIDVANDINC

RIDVANDINC RIDVAN DİNÇ

Abiciğim aslında altınapanın en bonkör olduğu zamanlar ne şekilde avlandnız acaba yazın nerdeyse her giden boş gelmedi altınapa bu sene çok cömert

4. aspava42951

aspava42951 mevlüt

arkadaşlar öncelikle mesajıma cevap yazmak için zaman ayırdığınız için çok çok teşekkür ederim rıdvan kardeş ben senedir bir konyaya geldiğim için altınapanın avlanma şeklini bilmiyorum ben istanbulda oturuyorum burda ömerli barajına giderim av için burdaki kulandığım oltaları kullandım fakat pek iş yapmadı ben konyaya taşınacağımdan dolayı şimdiden biraz hazırlık yapayım dedim sende altınapaya takılırmısın atilla sanada temennin için teşekkür inşallah sende bol av yaparsın