Altınapada balık avlayanlar buraya

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında nevzat42 tarafından paylaşıldı.

1. nevzat42

nevzat42

Dün arkadaşla öğleden sonra Altınapaya gittik.Ama bir acayiplik var.Gölün kıyısında kimse yok.Neyse oltaları attık.15-20 dakika sonra yanımıza bir oltacı geldi haberiniz yok mu burası yasaklandı dedi.Bir çocuk boğulmuş çocuğun ailesi koskiyi mahkemeye vermiş o yüzden yasaklanmış. Ben derbent barajına gidiyorum diyerek ayrıldı.Aradan yarım saat geçti.koskinin elemanları geldi.Baraj yasaklandı sizin için tutanak tutacağız arabanın fotoğrafını çekeceğiz daha neler.Neyse oltaları topladık.Tüm Altınapa balık avcıları buradan tepkimizi gösterelim.Bu nasıl yasak,yasağın dayanağı var mı?

2. konyalı42

konyalı42 Kerim

En İyi Avı:
    1,400gr Sazan,40 cm Sudak,34cm Akbalık
    Doğrusu suyun yükselmesiyle tehlike artmış.Boğulma vakalarının olma ihtimali yüksek.Bu yüzden balık avının yasaklanması saçma.yada açıklamada başka nedenler ileri sürülmesi anlamsız.Ben yeni gittim ne suda koku var nede balık ölümleri(gölde ölecek kadar balık var mı).Mademki açık açık gölde balık avı can güvenliği açısından tehlikelidir denilsin anlayalım.zaten yazın ortasındayız şurda 15 gün sonra su azalır.İnş. kısa zamanda açıklığa kavuşur bu konu.