öncelikle herkese selamlar saygılar.sitenin yeni üyelerinden biriyim.üstadlara verdigi bilgilerle biz yeni başlayanlara öncülük ettigi için teşekkür ederim sayenizde teknik olarak biçok bilgi ögrendim.uygulama içinde ilk tatili iple çekiyorum.fırsat buldukça dedemin altınoluk avcılaraltında ki yazlıgına gidiyorum bir heves hemen elde olta sahile koşuyorum ama henüz elle tutulur bişeyler yakalayamadım.altınoluk civarındaki verimli avlakları ve mümkünse hangi balıkların çıktıgını ve hangi yemlerle tuttugunuzu belirtirseniz çok sevinirim.rast gele...
adaşım altınolukta ben de yazın balık tutmaya çalışıorum.genelde kıyıdan gece mırmır ısparoz kefal zargana çıkıyo.küçükkuyu limanda levreğe atanları görüyorumdum fakat tutan görmedim.ama zamanını bilirsen denk getirirsen iyi balık tutabilirsin.yem olarak boru kurdunu tavsiye ederim yanlızca mırmır için ısparoz için tavuk göğsü kullanabilirsin.sana tavsiyem gittiğin ilk günlerde sualtını gözlükle inceleyip ona göre bir fikir sahip olman.bu sene oraların piri olmuş bi ağabeyimle konuştuğumda çupra levrek falan aldığını söylemişti dediğim gibi zamanını tutturmaya bak.rastgelsin
kıbrıs oltasıyla karagöz alabilirsin, yem olarak sardalya kullanırsan çupra yada levrekte denk gelebilir.Gece ise iskeleden kalamar avlayanlara rastlarsın bolca.... İskeleden küçük sinek olta ve ekmekle kefalde denk geldiği oluyor. Lakin önce sana lazım olan şeyler şunlar: 1:Sabır 2:Tecrübe 3:Bilgi 4:Şans. Benden sana bol şans...
Hoşgeldin Orhan bey selamlar, Kendinize çok güzel ve çok keyifli bir uğraş seçmişsiniz tebrikler.Akçay-Asos kadırga koyu arası balığın en bol olduğu size yakın bölge- lerdir.Nokta olarak ise A-KIYIDAN 1-Akçay iskele 2-Güre Eskişehir EDİ_KOOP kamp önü 3-Güre Ankara Belediye kamp önü 4-Güre Fener civarı 5-Avcılar Altınköy site önü 6-Avcılar çay bahçe önü iskele 7-Altınoluk Tekçam civarı 8-Altınoluk Arkadaş kafe-Vali konağı arası (GARANTİ)(Çipra,Mırmır,zargana) 9-Altınoluk dere ağzı ceylen kafe önü 10-Altınoluk Liman 11-Küçükkuyu Liman 12-Asos Kadırga Koyu Hafızın Yeri ile Club Kapheros arası (GARANTİ)(Çipra,mercan) B-TEKNEDEN 1-Güre melek hanım sitesi önü 2-Avcılar cami önü (İskele yanında turuncu plastik tekne Fikret amca nın denk gelirsen rica et kırmaz ) 3-Altınoluk Tekçam önü 4-Altınoluk Şato kafe önü 5-Narlı altı 6-Asos kadırga kapheros burnu Kerterez'e gerek yok her buralarda herdaim tekne vardır selam ver çapanı usulüne göre at! YEM Her zaman sardalya bol,karides ,kalamar,sübye tüm bölgede balıkçılarda mevcut.Boru kurdu,mamun,sülünes Edremit itfaiye karşısı sokakta hergün taze AV MALZEMESİ 1-Kayalar av bayii Tedaş yanı Edremit 2-Nebi Gündüz av bayii Kurşunlu cad. Edremit 3-Sabit Yağcıoğlu av bayii Pazaryeri Edremit 4-Av bayii ordu evi karşısı Edremit Balığı tutmak için de sadece sabra ihtiyacın kadı... Rastgelsin.
sagol abi daha ayrıntılı bilgi hiçbiyerde yoktur heralde inşallah bi gün beraber çıkarız balıga.rastgele