DÜN GECE SAAT SABAH 4 SULARINDA ALTINOLUK SAHİLİNDE 2 SAAT KADAR AT-ÇEK YAPTIM YANIMDA AT-ÇEK YAPAN BİRÇOK ARKADAŞ VARDI AMA LÜFER SADECE BENİM OLTAMA VURDU SABAH 6 GİBİ EVE DÖNDÜM. MALZEME OLARAK: YOZURİ ARC MİNNOW F (YEŞİL) 13cm ve SHARK MARKA KALAMAR-SARDALYA KARIŞIMLI YAĞ KULLANDIM. ARKADAŞLAR AYRICA LÜFER SEZONU BİTMEK ÜZERE BİTMEDEN BİZ ÜÇ ARKADAŞ GÜZEL Bİ AVLAKTA LÜFER SEZONUNA KAPANIŞI VERMEYİ PLANLIYORUZ.KATILMAK İSTEYENLER BANA ULAŞABİLİR.
Gene çok güzel bir Av olmuş Tebrik ederim Bu arada Sardalya Yağını ne şekilde kullandın o kısmını anlayamadım. Sahte balığın üzerine mi döktün?
teşekkürler.sahtenin arka kancasına çok küçük bi sünger parçası takıp onu solüsyona batırıyorum.Bu arada Yo-zuri arc minnow kesinlikle tavsiye etmem.Eğer elimde crystal minnow serisi mavi sırtlılardan biri olsaydı çok daha iyi sonuç alınabilirdi
evren birşey merak ettim ...madem balık at çek yapacak kadar kıyıya yaslandı ,niye mantarlı takım yapmıyorsunuz
balık artık çok nazlandı bundan 2 ay önce çok iyi vuruyordu,şimdi yemli oltaya dudağıyla dokunuyor sadece ben normalde yinede yemli atarım ama sabah saati uykudan uyanıpda indiğim için balığa yem problemim vardı bide arada bi değişiklik oluyor at-çek
helal olsun vallahi çok güzel av yapmışın..istanbul sahilinde lüfer kalmadı tekneyle açıkta hala alanlar olduğunu duyuyorum ama sahil olarak epey yavan hatta çinekopda iyiden iyiye azaldı..sezonun kapanışını nerde yapmayı planlıyorsunuz eğer uygun bir yer olursa katılmayı çok isterim.
teşekkürler kapanışı çanakkale-kadırga koyunda yapmayı planlıyorum.Havanın durumuna göre önceden elirliyeceğiz günü
istanbul-çanakkale ? benim kayınbirader zıpkıncı o taraflara özellikle saroza çok sık gidiyor eğer denk gelirse onlara takılıp sizinle buluşabilirim onlar dalıp çıksın hocam ben kıyı balıkçısıyım..kısmet inşallah olur..koca sezonda bi lüfer bile alamadım belki organizasyonda şansım açılır. konuyla ilgili haber bekliyorum..hepimize rastgele
Arkadaşım madem kardeşin zıpkıncı ne işin var kıyıdan atıyorsun, ben yerinde olsam satarım olta takımlarını alırım bi zıpkıncı takımı, kıyıdan balık kalmadı sayılır
o da sıksık söylüyor bana bunu aslında oldukçada iyi bu konuda hocalık yapabilecek belgelere sahip dev gibi akyalar dev gibi levrekleri vurup vurup getiriyor,ama dedimya ben kıyı balıkçısıyım oltanın ucunda o titrenme beni keyiflendiren .. yinede siz o tafarlara uygun bir tarihte gidecekseniz bana bir haber verirsen çok sevinirim..