Merhabalar,arkadaşlar üyelik olarak aranızda çok yeniyim.Ancak misafir olarak forumları 2-3 aydır takip ediyorum.Birçok arkadaşın,ustaların yazıları ve konularını inceleme fırsatım oldu.Cocuklugum geçtiği Altınoluk'da balık avını yazın bazı denemeler ile yaptım.Ancak balık yuvalarından dolayımıdır nedir eski verimi alamadım.Balık konusunda yeni yeni aslında ciddi anlamda zaman ayırmaya başladığım dönem 1 sene zarfı olmadı.Gerisi çocuklukdan kalma şeyler Bayramda kısmetse ordayım tekne ile levrek avı gibi fikrim var.Şu aralar oralarda neler oluyor nedır durum bayramda belki hep bırlıkte bir organizasyon yaparız.Konuyu daha once açmıştım yoneticiler onaylamadı tekrar daha ozetle yazma ihtiyacı duydum. Saygılar
*** dostum ben de yazın sonuna doğru altınoluk da 2-3 gün kıyıda avlandım Bikaç parça zargana aldım ama verim düşüktü zevk alamadım ama doğa manzara yanımıza kar kaldı
Ben aslında çok umutluydum yazın sonu bu aylar gibi Sende boyle dıyınce karamsarlıga dusuyorum.En son temmuz ayında aksam mırmır avlamıstım 2-3 parca bende baska bısey yoktu.O yuzden tekne kıralayıp bıseyler yapmayı planlıyorum. Saygılar
Altınoluk Güre arasında Fener Mahallesi, Altınoluk ve Küçükkuyu liman, Altınoluk Avcılar köyü Jandarma önü. Levrek, çipura, mırmır, karagöz ve kupa (kupes) yakalayabilirsin. Altınoluk merkezde anayol üzerinde Halikarnas Balıkçılık var, sahibi İbrahim bey. Çok selam söylersin benden, her türlü konuda yardımcı olur. Hatta uygunsa bu aralar beraber ava bile çıkabilirsiniz. Rastgelsin.
Hocam kendısını tanırım en son benım surf kamısını ondan almıstım bızım evın ustunde kalıyor dukkanıda.***** aslında konusmak lazım bayramda ordayım arkadaslar