Altınoluk Güre Akçay'da kıyıdan avcılık

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında cankiri tarafından paylaşıldı.

1. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    Ne tür balıklar çıkıyor,hangi yemler kullanılmalı,takımlar nasıl olmalı?????idk
    Vedat ABAYOĞLU abimiz nerdesin?

2. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    vay arkadaş 140 kişi bakmış kimseden ses seda yok:)en iyisi edremitte av bayiine sormak.

3. erence10

erence10 ismail

Yok arkadaşım balık falan yok buralarda. Bol bol tatilci var. Balıklar eskidendi.

4. erence10

erence10 ismail

Bu akşam yine gidcem. Hafrtanın iki günü gidiyorum. Balık var mı? Hayır. Ama ben mutlu oluyorum deniz ile, dinlendiriyor beni. Boş geleceğimi bile bile inadına gidiyorum.

5. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    en iyisi oltayı burda bırakmak galiba Eren ***ler :)

6. volkanca

volkanca Volkan

Geçen sene akçay güre tarafındaydım inan hiç bişey yok bu mevsimde, hiç uğraşma derim.

7. merttrak

merttrak mert trak

amatör kıyı balıkcısıyım. küçükkuyuda ev aldık. ama gördüğüm kadarıyla kıyıcılık verimli değil. marmara avcısıyım. egenin bu kesiminde kıyıdan tutulacak balık çeşitleri ve mevsimleri hakkında bilgisi olan varmı. ne gibi yemler tavsiye edersiniz. kefal popülasyonu fena değil. yem yermi nasıl olta ve yem?

8. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    Mert Bey araştırmalarınız bir sonuç verirse birlikte gidelim balığa.

9. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    Volkan suya dalınca birsürü balık görüyorum sanırım ispari cinsi balıklar.ispari denedin mi orada

10. volkanca

volkanca Volkan

ispari denemedim, atçek yaptım ama hiçbişey yoktu. Etrafta balık tutan emekli amcalar vardı. Sürekli gelen tiplerden... Biri isparimi ne öyle bişey tuttu adam baya sevindi düşün yani. KEfal deneyenlerde vardı ama alabilen görmedim. Yalnız galiba akçay limanda sahte ile kalamar deneyenler vardı, zaman zaman oluyormuş.

11. alanya_meqan

alanya_meqan EMRAH

Favori Kamış:
    Emektar Dedemin Kamışı.....
    Favori Makine:
    D-A-M
    En İyi Avı:
    Leopar KöpekBalığı 26.80 Kg
    Arkadaşlar güre iskelesinde çay bahçesinin orada , dipte çipura çıkıyor, mantarlı ve tek iğneli tavuk ğögsü yemle uskumru alıyırum ben tavaya uygun :) ayrıca akçayda denizdde balık yok ancak şehir içine giren uzantılarda iç kesimlerde çok sağlam kefal ve nadiren sargoz tarzı bi balık çıkıyor ve iri..kefali kesinlikle çırpmalı değil , kıbrıs tekniğiyle yakalıyacaksın ben biğünde iri boy 15 tane rahat alıyorum....

12. cousteau

cousteau Hüseyin MISIR

Favori Kamış:
    Yabomax SURF 4.20
    Favori Makine:
    Shimano ActiveSURF 採用
    En İyi Avı:
    Torik, 2.5 kg.
    Foruma hoşgeldin Mert. Ben de Marmara dışına çıkmak amacındayım ve sizin ev aldığınız mevkide yazlık almayı planlıyorum. Altınoluk, Ayvalıburun ciavrında ev fiyatları ve balık durumu hakkında bilgi verebilirsen çok memnun olurum.

Sana rastgele..