Bu akşam yine gidcem. Hafrtanın iki günü gidiyorum. Balık var mı? Hayır. Ama ben mutlu oluyorum deniz ile, dinlendiriyor beni. Boş geleceğimi bile bile inadına gidiyorum.
Volkan suya dalınca birsürü balık görüyorum sanırım ispari cinsi balıklar.ispari denedin mi oradaGeçen sene akçay güre tarafındaydım inan hiç bişey yok bu mevsimde, hiç uğraşma derim.
ispari denemedim, atçek yaptım ama hiçbişey yoktu. Etrafta balık tutan emekli amcalar vardı. Sürekli gelen tiplerden... Biri isparimi ne öyle bişey tuttu adam baya sevindi düşün yani. KEfal deneyenlerde vardı ama alabilen görmedim. Yalnız galiba akçay limanda sahte ile kalamar deneyenler vardı, zaman zaman oluyormuş.Volkan suya dalınca birsürü balık görüyorum sanırım ispari cinsi balıklar.ispari denedin mi orada
amatör kıyı balıkcısıyım. küçükkuyuda ev aldık. ama gördüğüm kadarıyla kıyıcılık verimli değil. marmara avcısıyım. egenin bu kesiminde kıyıdan tutulacak balık çeşitleri ve mevsimleri hakkında bilgisi olan varmı. ne gibi yemler tavsiye edersiniz. kefal popülasyonu fena değil. yem yermi nasıl olta ve yem?