Ağustos'un başında 1 haftalığına Altınoluk'a gideceğim. Altınoluk hakkında tüyo vermek isteyen/yardımcı olmak isteyen olursa sevinirim. Hatta yüzsüzlük yapayım ; beni orada 1 kereliğine balığa çıkarabilecek varsa o dahada iyi olur
Altınoluk mendireklerde her sene güzel kupa çıkar.Şamandıralı takımla avlanabilrsiniz.Kupa,karagöz,trakonya,levrek almışlığım vardır.Altınoluğun içinde boru kurdu,mamun bulabiliyorsunuz.
Teşekkür ederim gidince deneyeceğim, gerçi Altınoluk'ta kalacağım yer neresinde bilmiyorum, ilk defa gideceğim ama umarım dediğiniz yere uzak değildir.
Altınoluğa 10 Km varmadan Güre var her sene oraya giderim.Arabanız varsa sorun olmaz.Altınoluk,Güre,Akçay limanlarından avlanabilirsiniz.Gürede SSK kampı var orasının önü mırmır ve levrek yapar.
Bugün veya yarın yola çıkıyorum Balıkesir/Akçay'a, Akçay'da nereyi önerirsin Halil Abi? Bir dere var, dereye öylesine dip oltası atmıştım, 5 metre ilerisinde de oltayla deniyordum, neyse dip oltasında bir kıpırdanma oldu, oltayı bir çektim misina kopmuş. O bölgeler iş yapar mı?