Altınoluk'ta işler ters gidiyor

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında KEFALKIRAN tarafından paylaşıldı.

1. KEFALKIRAN

KEFALKIRAN Murat Doğan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Dülger
    Arkadaşlar bu sene henüz sezonu yeni açtım, 3. günümdeyim 1 tane bile balık yakalayamadım. Özellikle erbakan'ın yazlığının olduğu bölgede deniyorum şansımı en ufak bir hareket bile yok.

Kefal için kıbrıs dahil birçok yöntem denedim. Ekmek olduğu gibi kalıyor.balık yok maalesef.

Altınoluk ve Küçükkuyu arasındaki bölge için tavsiyeler, püf noktaları varsa okumaktan memnun olurum. Her balık türü için tavsiyelerinize açığım..

2. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Murat kardeşim, kefal için kadırga koyunun sağ tarafında Kaperos oteline gelbeden kumun bittiği yerlerde kayalıkların başladığı noktada kefale ekmekli kıbrıs oltası at.....beni anarsın.:) :) :)
    Sevgiler hoşça kal.:) :) :)

3. akman90

akman90 Burak Koyuncu

Favori Kamış:
    Lıneaeffe Carbon Allaround 3.80 m 80-150
    Favori Makine:
    Shımano nexave 4000 fc
    merhaba orhan amca zonguldakta avlanıyorum ben buralarda barbun başlamış acaba istavrit veya çinekop çaparisine ekmek taksam gelir mi ?

Ekmeği Nasıl takıyoruz ?

Şu anda bende istavrit ve çinekop çaparisi var başka çaparim yok yem takıpta mı atıyım ucuna yoksa yemsiz mi atıyım ?

4. KEFALKIRAN

KEFALKIRAN Murat Doğan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Dülger
    Çok teşekkür ederim Orhan ustam. Yazılarınızı, av deneyimlerinizi büyük bir zevkle okuyorum. Vazgeçmiyorsam sizin gibi ustaların yazdıklarını okuyup heveslenmemdendir. Tekrar teşekkürler..

5. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    Murat Bey,

Bende Altınoluk'tayım, güneş batmadan saat 19:00 gibi oltayı atın. Karagöz, ispari ve kupa güneş tam inene kadar devam ediyor. Güneş tam battığında balık bir anda kesiliyor. O anda yem olarak mamun ile dip oltası atın. Bu aralar mırmır bol. Dalarken çipura gördüm ama oltaya gelmiyor. Rastgelsin.

6. KEFALKIRAN

KEFALKIRAN Murat Doğan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Dülger
    Teşekkürler ceyhun bey,

levrek konusunda bir deneyiminiz var mı acaba? bu mevsimde levrek yapıyor mu nerak ettim de...

7. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    Geldiğim günden beri levrek peşindeyim ama sadece canlı yem ile alınıyor bu aralar. Yaklaşık 30 çeşit rapala gece sabah devamlı denedim sonuç 0. 10 gün içinde çipura başlar diyor buranın yerlileri.

8. KEFALKIRAN

KEFALKIRAN Murat Doğan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Dülger
    anladım, teşekkürler.bir de buralarda zargana çok popüler. zargana ipeğiyle ilgili yazılar okudum forumda ama bu ipek nedir nasıl takılır anlamadım. bu konuda bilgi verebilecek var mı acaba?