[/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG]............merhaba sevgili dostlar,hafta sonu yaptıgım cupra avının resimlerini begeninize sunuyorum.gerci cok verimli bir gün degildi.iki adet alyanak cupra iki adet levre ve bir adette mırmır alabildim sadece.bu hafta avlagımız tam bir panayır yerine dönmüştü oltayı kapan gelmişti ama ne yazıkki levrek sürüsünü ürkütüp cabuk dagıttılar.yem olarak boru kurdu ve canlı teke kullanıldı.avlak tabiki akdenizin güzel bir koyu herkese rastgele
Suat abi çok tatlı,Şeker kızın var ALLAH nazarlardan saklasın.Avınız içinde tebrik ederim onlar bulamayanda var rastgele Sevgiler & saygılar.
Oturan balığı bana ayır, çupralar senin olsun, onun kollarından ısırmak isterdim. Allah bağışlasın, çok tatlı.
Dilerim o minik bebeğin kocaman kız olduğundada birlikte böylesine güzel balıklar yakalar bizlerle paylaşırsın. Sevgiyle kal
Balıklar güzel ama şirin kız daha güzel alllah analı babalı büyütsün torunlarını görmeni dilerim rastgele
maşallah allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin inşallah avın da çok güzel olmuş abi ellerine sağlık