2009'un son günlerinde aranıza katıldığım için mutluyum. Ben ve eşimin tatil anlayışında balık avı daima ön planda oldu. 5 sene öncesine kadar Tatlı Su Avcılığında oldukça ileri düzeyde idik. Daha sonra deniz balıkçılığı merakı başladı. Şişme bot ve motorumuz ile denizin ve balık avcılığının tadını çıkarmaya çalışıyoruz. Tekrar merhaba ve hepinize rasgele...
Ailece ailemize hoşgeldiniz. Asgari ihtiyaçlarınızı karşılayan bir düzen kurmuşsunuz anlaşılan. Bir de eşler zevk alırsa daha da keyifli oluyor balık muhabbeti. Bu arada bot-motor ve av sahalarınızdan da bahsederseniz mutlu oluruz. Sevgiyle ve dostça .....
merhabalar efendim. ankaradan bir hemşehrimizin aramızda olmasından gurur duyuyoruz. rıdvan bey birgün yolunuz batı akdenize düşerse birlikte kaşta avlanma imkanı buluruz.şu aralar bende henüz ankaradayım. marttan itibaren de kaştayım.buyrun beklerim.
Rıdvan abi hoşgeldiniz. Ailenizle birlikte nice tadında avlarınız olur inşallah. Şişme botun özellikle açık denizlerde kullanımının her zaman büyük riskler taşıdığı yönünde daha önce değerli üyelerimizce uyarılar yapılmıştı. Haddim olmayarak bu konuyu dikkatlerinize sunmak istedim. Selamlar.