İyi günler arkadaşlar herkese rastgele. Bu amatör belgesi almak için 2012 ücreti hakkında bilgisi olan varmı ? Neler gerekiyor ? Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim cevabınız için evet şehirlere göre farklılık gösteriyor. Yakın zamanda Ankara'da bu belgeyi alan varmı arkadaşlar ?
istanbulda 17 lira ama insana kök söktürüyorlar aldıgıma pişman ettiler kartalda 2 saatde cıkıyormuş bilginize
istanbul da aldım erenköydeki tarım ve köy işlerinden aldım .. forum dolduruyosunuz .. içeriye veriyorsunuz kadın evrakları alıyor. 17 tl ödüyorsunuz vezneye ardından evraklarınız için imzaya kalıyor eger müdür yerinde ise 2 saat içinde alıyorsunuz ben bir hafta olmadı yeni aldım
Çok teşekkür ederim arkadaşlar bi kaç ilde 17 TL ise Ankara'da da o civardadır galiba. Ne işe yarar diye soran arkadaşım ; alma ve bulundurma zorunluluğu yoktur sadece simgesel amaçlı alınan bir kimlik.
Bu amatör balıkçı kartı denen şey teknelerde balık tutmamız için aldıgımız sarı kağıt denen kartmı acaba ben dün 45 tl ye çıkarttım
Hayır, sarı kağıt ile amatör balıkçı belgesi farklı şeylerdir. Sarı kağıt dediğimiz şey, su ürünleri ruhsat teskeresidir. Balıkçı teknesi ile çıkacaklar için kullanımı zorunludur. Amatör balıkçı belgesi ise, şu an için simgesel, zorunlu olmayan bir belgedir.