Amatör Balıkçıdan Bir Farkındalık Videosu

Konu, 'Videolar' kısmında sorsana tarafından paylaşıldı.

1. sorsana

sorsana Tolga ER

Favori Kamış:
    Mayasıllı kamış
    En İyi Avı:
    600 gr-Çipura
  2. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Birkaç arkadaşım zehirlenince çok sevdiğim midye dolmayı 7-8 yıldır ağzıma koymuyorum. Bu arada yenmeyecek kadar kirlilik içerdiğini öğrendim. Denizlerin bir nevi filtreleriymiş. Akvaryumumda da tatlı su midyesi bulundurdum uzun süre. Doğal filtre olarak.

Konu midyeden çok talan kültürü tabii. Şu forumda bilinçli avcıyım diyen arkadaşlara soruyorum: Balığı buldunuz mu 5 kg limiti takar mısınız?

Ben denk gelmedim ama herhalde 5 kg limitini çok olmasa da aşarım gibi geliyor. Allah bolluk verip azdırmasın, Darlık verip saptırmasın.

3. sorsana

sorsana Tolga ER

Favori Kamış:
    Mayasıllı kamış
    En İyi Avı:
    600 gr-Çipura
    Yapılan talanın, yağmanın yanında amatör balıkçının 5 kg limiti çok masumca kalıyor.Yine de kendimize, doğaya, gelecek nesillere saygımızdan dolayı "Usulünce Avlanmak" diyorum.

4. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    paylaşım için teşekkürler..malesef yurdumun her yerinde alabildiğine katliam son hızıyla gidiyor...

5. sorsana

sorsana Tolga ER

Favori Kamış:
    Mayasıllı kamış
    En İyi Avı:
    600 gr-Çipura
    Bu kadar hırslı, bencil, motive olmuş, insan arasında kendime yer bulamadım.Eceabat'ta her gün voli.Sabah akşam çeviriyorlar.Kıyıcıları takip ederler.Eğer hareket varsa bil ki 5 dakika sonra çevrilecek orası.Geceleri avlanırken ışığı sönük geçen tekneler görüyoruz.İşte talancılardan bazıları bunlardır...Öyle yasal etkileşimler fayda etmez.Zira yetkililere iş çıkarmışsınızdır.Taktir edersiniz iş istemek ülkemizde memnuniyetsizlik ve kavga sebebidir.Herkes normal işimiz sanki aylaklıkmış gibi davranıyor.