Amatör Balıkçılar Günü & Haftası

Konu, 'Makaleler' kısmında erenavsar tarafından paylaşıldı.

1. erenavsar

erenavsar Eren Avşar

Değerli amatör balıkçılar;
    Takip ettiğim kadarıyla belli dönemlerde ve sıklıkta amatör balıkçılık adına çeşitli organizasyonlar,yarışmalar ve etkinlikler düzenleniyor.Hepsi de şenlik havasında geçen bu etkinliklerin hepimiz tarafından takdir gördüğü açık.Lakin ben bu etkinlikleri bir adım daha ileri götürüp,tüm amatör balıkçıların 81 ilimizde aynı tarihte dev bir organizasyonda buluşmasını teklif ediyorum.Başlıkta belirttiğim gibi bir hafta yada gün belirlenip,her yıl düzenli şekilde bu tarihte amatör balıkçıları kucaklaştıralım.Bunu belli bölgelerde,çevre illeri kapsayan merkezlerde yaparak veya büyük şehirlerde il il yaparak katılımcıların çok olması sağlanabilir.Bu şekilde yapılacak etkinliklerin etkiside daha büyük olacağından hem sponsor bulmak açısından hemde amatör balıkçıların sorunlarını duyurması açısından basının da ilgisini çekebileceğimizi düşünüyorum.Tüm balıkçılık formlarının bu organizasyonda buluşup,üyelerin her meslekten olması avantajını kullanıp kendi reklamınıda kolayca yapabileceğini düşünüyorum.Seçilecek haftanın yada günün av yasak olmayan ve mevsim şartlarına göre değerli büyüklerimizin ve ustalarımızın görüşleriyle çok rahat belirleneceğini düşünüyorum...

Belki bunu burda başarabilirsek yabancı dili iyi olan arkadaşlar yabancı balık avı internet sitelerine bu konuyu taşıyıp dünya amatör balıkçılar günü yada haftasına götürebiliriz işi. :rolleyes:
    Saygılar.

2. LapinCash

LapinCash

Çok güzelfikir fatak son cümleler biraz zor olur gibi.Ama Türkiye de bu gübü bir etkinlik şahane olur..

3. erenavsar

erenavsar Eren Avşar

Teşekkür ederim.Son paragraf iyi niyetli bir temeni...

4. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    Güzel bir düşünce bu fikir bir çok amatörün hoşuna gidicek gibi görünüyor. Dünya amatör balıkçılar günü veya haftası gibi bişey olucak sanırım :D Umarım düşünüldüğü gibi olur. Herkezin fikirleri çok önemli bu konuda gayet mantıklı bekleyelim ve görelim :)

5. sances

sances Sener Atmaca

Favori Kamış:
    Albastar Krokodil 2785 - 390 - 150/200 gr.
    Favori Makine:
    Albastar Score 50
    En İyi Avı:
    Hedef : (Kısmetse) Lüfer / Kalkan /
    bahsettiğiniz konunun hayata geçmesi adına zamanın çoktan gelip de geçtiğine inanıyorum ve bu konu ile ilgili olarak fikrinize katılmakla beraber önerilerimi sunuyorum, yanlış gelen ilave edilmesi gereken de varsa her türlü görüş ve düşünceye açık olmamız lazım.
    ayrıca diğer arkadaşlar, üstadlar bu konuya ilgi gösterecektir.

Birbirimizi tanımadan yol alamayız, bu sebeple
    1- Sanal dünyada bu formlar ve internet siteleri sayesinde birçok dostumuz arkadaşımız var, belki yanyana balık tutuyoruz ama birbirimizi tanımıyoruz. formda buluşma organizasyonları diye bir başlık atılıp her ildeki veya ilçekedi amatör balıkçıların belirlenen süre içinde atıyorum 31 Temmuz 2010 a kadar kendi aralarında buluşup tanışma organizasyonu düzenlemeli, yapılan toplantıyı formda rapor haline getirmeliyiz en azından birbirimizi tanımalıyız.

Bir adres kütüğü oluşturmalıyız yapacağımız organizasyonları bu kütük sayesinde internette olmasak bile mesaj la telelefonla birbirimizden haberdar edebilmeliyiz,

İnternet ortamında diğer formlardaki arkadaşlarımıza ve dostlarımızı durumdan haberdar etmeli ortak bir yol bulmalıyız.

benim aklıma gelenler şimdilik bu kadar, gün içinde konu tartışıldıkca ilavelerim olacaktır.

görüşmek üzere.

6. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    dilek ve temennilerine aynen katılıyorum