Kendi hazırlamış olduğum programı sizelere sunmak istiyorum.Program içerisinde 138 adet balık türü hakkında temsili resimleri ile birlikte kısa bilgiler yer almaktadır. Ayrıca programı indirenler program hakkında yorum yaparlarsa sevinirim... Programı burayı tıklayarak indirebilirsiniz.Boyutu [ 1.09 mb ]
Semih ellerine sağlık abicim, her şeyden önce, Tebliğ1/2 ve tırıvırının zararlarını unutmayarak progrma eklediğin için tebrik ederim. Balık türleri hakkında bilgi sahibi olmak adına güzel bir program. Bir öneri olarak balıkların yakalanmasında kullanılabilecek yem ve olta çeşitlerinide tarif ederek, amatörler için güzel bir kaynak yaratabilirsin kardeşim
Serdar abicim bu deneme amaçlı bir versiyondu.Össden sonra tam kapsamlı bir versiyonunu hazırlayacağım.Yorumun için teşekkür ederim. Sizede tşk ederim.Yorumlarınız benim için çok değerli.
guzel bir calisma olmus zaman gectikce icerigi artacak ve tum amatörlere lazim olacaktir..birde balik avi net.com a programin otamatik yänlendirmesi iyi olmus.. tebrikler
Program güzel olmuş inşallah daha fazla geliştirirsiniz. Benim gördüğüm sorun: Program menüsünde mouse ile aşağı yukarı hareket yaptığımda yazıların arkasında bir siyahlık oluşuyor. Bunun dışında bir sorun yok.
Sizede yorumunuz için teşekkür ederim dediğim gibi program geliştikçe hatalar düzeltilecek,içerik genişleyecek vs.. program daha da iyi olacak. Yorum yapan herkese teşekkür ederim
Serdar kardeşim programı visual basic ile yaptım. Yorumunuz için tşkler önerinizi bir sonraki versiyonda dikkate alıcam. Tşk ederim Serkan bey.Beğendiğinize sevindim.
Semih, çok şık bir çalışma olmuş, ellerine ve emeğine sağlık. Gerçekten en temel konuları almışsın. Kendi adıma çok beğendiğimi söylemek istiyorum. Okuyan arkadaşlarımız da karşılaştırmalar yaparak düzeltmeler yapabilirler hatta. Bu da senin çalışmana katkı sağlar. Gerçekten çok beğendim, teşekkürler.
Sennur ablacım beğendiğine çok sevindim.Ayrıca söylemeyi unuttuğum bir noktaya değinmişsin tşkler.Balık türleri ve diğer bilgiler hakkındaki yanlışlıkları bildirirseniz hemen değiştirip , programı inceleyecek olan diğer kişilere yanlış bilgi vermeyi engelleriz.Hepinize çok tşkler
Ellerine sağlık. Çok güzel olmuş. Visual basic güzeldir. Geliştirmeni tavsiye ederim. Çok işine yarar. Tekrar tebrik ederim güzel olmuş.
Tşkler.Beğendiğine sevindim.Visual basici 4.senedir kullanıyorum.çok yol katettim ama hala geliştiriyorum kendimi yorum için tekrar tşkler.
Gerçekten güzel olmuş Semih. Arkadaşların dediği gibi biraz daha geliştirirsen daha güzel olacağına inanıyorum. Ben pek anlamam bu işlerden ama nacizane bir kaç fikir ortaya atabilirim Mesela balık resimleri daha büyük ve gerçek resimlerden(mesela sitedeki arkadaşların yakaladıkları balıklardan)olabilir. mesela bir Türkiye haritası üzerinde mausu hareket ettirdiğimizde ilin adı ve av yasağı tarihleri,yine harita üzerinde avlak yerleri ve ava tamamen yasak olan bölgeler görülebilir. Aklıma gelmişken,özellikle avcılığını yaptığımız balıkların avlanma metodları yem çeşitleri falanda eklenebilir)çok mu şey istiyorum ne ) Nasıl yaparsın,hangi programlama sistemini kullanırsın bilmem,benden fikir ortaya atması