merhaba arkadaşlar az önce amatör baklıkçılık belgemi aldım oturduğunuz ilçenin tarım ve köy işleri müdürlüğüne baş vurup 1 adet fotoğraf ve nüfüs cüzdanı ile 20 TL karşılığında belgenize sahip oluyorsunuz bilgilendirmek istedim herkeze iyi günler rast gele mrsparkle
Turhan abi bu bilgiler için teşekkürler. Hemen veriyorlar mı yoksa bugün git yarın alırsın mı diyorlar. O muallakta benim için.
Arkadaşlar bu belgeyi şimdi alsak, çıkması muhtemel kanunda istenen belgenin yerine geçer mi yoksa o başka mı olacak. Bu konuda fikri olan var mı acaba?
hemen veriyorlar ama bazı bölgelerde hafta ortası baş vuruyorsun cumaya gel al diyorlarmış ben bayram paşada oturuyorum ama iş yerine yakın diye beylik düzü yakupludan aldım
Aret abi bende onu merak ediyorum.Ben belgemi alalı 6 ay oldu kanun çıkınca bu belgeler geçersiz olacak sanırım
Ben bu belgeyi geçen sene almıştım, 10 daikada veriyorlar ama kanun çıktığında sınava tabi olacaksa belge değişebilir, ya da bu belgenin yanında "süreli" izin sertifikaları da gündeme gelebilir..
Bence acele etmemek , kanun yürürlüğe girdiğine başvurmak en doğrusu. Çünki şimdi aldığınız belge için "" onlar eski belgeler , önce kursa gireceksiniz , sınava gireceksniz , sonra yeni belgelerden alacaksınız vs. "" diyebilirler. Sonra 2. bir masraf yapmak durumunda kalabiliriz . Ben bu konuda güvenmiyorum açıkçası hükümete .
Güvensizlik duyduğum konu yelpazesi çok geniş aslında emin olabilirsin ama konuyu dağıtmayayım dedim Forum kurallarını ihlal etmemek adına .
Arkadaşlar kim ne düşünür bilmiyorum ama öyle her yerden de alınmıyor bu belge.Benim yaşadığım ilçe denize 30 km uzaklıkta ve benim ilçemdeki tarım ilçe başkanlığında yeğenim çalışıyor.Yeğenime sordum ve "dayı biz veremiyoruz ama Fatsa'dan alınıyor" dedi. Buyrun buradan yakın.Canım TÜRKİYE'mde hangi iş adam gibi düzene tabii olmuş ki bu olsun. . .
Bence hemen alın arkadaşlar, şimdi aynı gün 20 tl. karşılığında sınavsız olarak alabileceğiniz belge için hele birde kurs zorunluluğu getirilirse işin içinden çıkılmaz.Henüz herşey zorlaşmadan alınan "Amatör Balıkçılık Belgesi" kazanılmış bir hak olacağından, "hükümsüz" duruma düşürülmeside normal şartlarda mümkün olmaz diye düşünüyorum ama yinede burası Türkiye notunuda düşmeyi ihmal etmeyelim.
Merhabalar, belgenin geçerlilik süresi ne kadar acaba, ayrıca bende B.Paşa'da oturuyorum ama Tarım ve Köy İşleri Müdürlüğünü nerede bilmiyorum. Nette araştırdım bilgiye ulaşamadım.
Şu canlılar için de belge gerekli ama ne belgesi ben bulamadım?? http://www.youtube.com/watch?v=PN0PPQWF2WM