Öncelikle herkese iyi akşamlar Bizim zamanımızda bu forumlar olmadığı için bu bilgileri bizler çok zor öğrenirdik oysa şimdi genç arkadaşlar istediği bilgiye bu forumlar sayesinde anında ulaşabiliyor.Lütfen bunların kıymetini bilelim,ve bu forumlara kayıt olup sahip çıkalım. Unutmayalımki bizler varsak bu forumlarda olur .Açıkçası ben bilgilerimin en az yarıdan fazlasını bu forumlardan öğrendim. Katkısı olanlara buradan teşekkürlerimi sunuyorum.İlk kayıt olduğum forum buydu ,sonrasında başkaları geldi.Sizlerinde bilgi hazinenizi artırmanız için tavsiye ederim. Aklıma gelenler şimdilik bunlar selamlar
evet, bende forum üyesi olarak, istanbula geldiğimin 5. ayında işlerimi rayına oturdu. daha sonra boğazda ne tutabilirim diye gittim. baktım istavrit var, göl için almış olduğum 2,5 kamışım, bozulduktan sonra boğazda kullanamayacağımı anladım bir makinam vardı. forum sayesinde boğaza daha uygun kamışlar, boğazın hırçın akıntılarına dayanabilecek makinalar aldım. buradan tecrübelerini ve bilgilerini hiç esirgemeden paylaşan abilerime arkadaşlarıma teşekkür ederim.