Merhaba arkadaşlar bu aralar amatör balıkçılık ile ilgili kitaplar okumak istiyorum atış stilleri olsun ekipmanlar av yöntemleri falan faydalı olabilecek kitaplar tavsiye edebilirmisiniz acaba Daha önce Vedat Abayoğlu ustamızın kitabını bitirdim bana çok faydası oldu Saygılar
Kardeşim kusura bakmazsan Vedat üstadımızın hangi kitabını okuduğunu söylermisin Benimde işime yarayabilir.
Vedat Abayoğlu - Balık profesörünün Av güncesi ve vertical jigging yöntemi Kitap çok güzel emin olun iyi şeyler kazandıracaktır Saygılar
Zamanında bir liste yapılmıştı bu konuda. İstersen bir gözatıver sevgili Berk. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=25395
kitap okumak çok güzel bişey illaki ama balık tutmayla ilgili ayrıntılar ve uygulamalar için bilen bir arkadaşınla birlikte ava gitmek daha faydalı olucaktır.. Çok gezen mi bilir çok okuyan mı?
Abi üniversiteye hazırlanıyorum sınav senem sadece pazardan pazara ava gidebiliyorum maksat haftaiçi boş zamanları değerlendirmek
Bu kitapda güncel ekipmanlarla; son günlerde revaçta olan lrf ,spin ve bazı yemli avlar hakkında yararlı bilgiler bulabilirsin.ayrıca yzarı da çok mütevazı biridir her türlü konuda yardımcı olur.kitap sanırım geçen sene basılmıştı.ikinciside yolda
Balık günlükleri almak istedigim bir kitap fakat asıl istedigim istanbul boğazında uzak atışlarla ilgili bir kitap olsa çok harika olurdu ama sanırım o şekilde bir kitap yok
Berk kardeşim, Okumak, okuyarak öğrenmek için istekli oluşun harika bir şey. :thumb: Ne yazık ki günümüzde okuyan da, emek verip yazan da çok azalmış durumda. Sen ve senin gibi düşünen kişiler için bir hazırlık yapıp derneğimiz RASTGELE-DER webinde KİTAPLIĞIMIZ başlığı altında yayınlamıştık. Linki tıklarsan faydalı olacağını umuyorum. BKZ: http://www.rastgele.org/index.php?mod=menu&t=239 Emek verip bu kitapları bizlere sunan yazar, usta ve bilim adamlarımıza teşekkürler ediyorum. RASTGELSİN.
Bence o listede yer alan kitaplar çok değerli. :thumb: Baştan say 25, sondan say 25 adet birbirinden değerli kitap. Sonuçta ortaya çıkan ise toplum olarak ayıbımız. Okumayan toplum mu desem, okunmayacağını düşündüğü için yazmayanlar mı desem? Ümidini kesmediğine sevindim genç arkadaşım. RASTGELSİN.
Bugün Doğan Temel'in Denizlerimizde Amatör Balıkçılıkla İlgili Herşey kitabını aldım bitirdikten sonra kitap ile ilgili görüşlerimi paylaşırım