AMATÖR DAYIDAN ALINTI (: LEVREK&ÇIPLAK (:

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında anamurbaracuda tarafından paylaşıldı.

1. anamurbaracuda

anamurbaracuda barış koz

Favori Kamış:
    spro ınspration 2.70
    Favori Makine:
    daiwa crossfire 3000x
    En İyi Avı:
    önce dürüstlük olduğunu öğrendim
    sevgili abilerim herkese öncelikle günaydın sabah başımdan geçen olayı anlatmak isterim okul ve dersler nedeniyle ev denize çok yakın olmasına rağmen ava hasretim :) okulum öğlen başlamasına rağmen sabah uyurken kardeşimin kafama metal araba fırlatmasıyla :) uykum berbat oldu bende sabah gezintisi olsun diye kahvaltı hazırlanana kadar bisikletimle çayağzına gidiyim bakıyım bi dedim çay ağzına vardığımda bi tek amca vardı amca rastgele dedim ! varmı bişeyler diye sordum sepettte var tek tük dedi bende merak işte indim baktım :) o da ne iki adet kilodan büyük levrek ve kiloluk çıplak amca naptın sen katletmişsin dedim :)neyle avlandığına inanmazsınız 0.40 kalitesiz misinanın ucunda kurşun ve irice bi iğne yem sardalya hihi :D dedim ben bu atçek işine boşa paramı verdik dedimki :) onun zevki farklı bi tat tabi :D maalesef evden yaralı çıkınca:)telefonu yanıma almadım yoksa bi resim alırdım sizler için özellikle levreğe şu sıralar hasret kadir abiye :D

2. bilge kağan

bilge kağan bilge kağan tomas

Favori Kamış:
    lineaeffe rapid cx spin 2.05, DAM 2.40, okuma V system 2,40 spin
    Favori Makine:
    okuma trio 30s, okuma avenger 30a, Okuma Raw 65, daiwa sweepfire E 4000
    En İyi Avı:
    alabalık 3 kg, turna 2 kg, levrek 3 kg, çipura 1,2 kg, zargana 95 cm ( 990 gr. )
    özellikle dalgalı denizde taze sardalya levreğin sevdiği bir yemdir. hafif bir kurşunla, ince misina ile çok güzel levrek avlayanlar gördüm. kıyıdan 8-10 m. uzağa atıp levrek alıyorlardı.

3. ckaratep

ckaratep Caner

Favori Kamış:
    Remixon 240 Spin
    Favori Makine:
    Sweepfire E3000
    En İyi Avı:
    Spin öğreniyorum..!
    hemen hemen aynısı arkadaşımın başına gelmişti. anlatımı da güzel bir arkadaş. ben onun gibi anlatamam belki ama yazayım.

yaşlı, yüzü hayatın yaralarından dolayı kırışmış bir amca ağzında cigarası, ceketinin cebinde şarabı, sırtında içinde ne olduğunun bilinmediği bir çuval ile limana gelmiş. tabi limanda balıkçı dolu. herkesin elinde yüzlerce TL lik kamışlar makineler.. ama kimsede tık yok. amcam sağ cebinden küçük bir tahta parçasına sarılmış misinesinin ucundaki tek bir iğneye sardalya takıp oturduğun yerden salmış denize. arkadaşlar amcayı izlemişler ama o olta ile balık alacağına ihtimal vermeyip yanına gitmişler.
    amca ile biraz sohbetten sonra tekrar başlamışlar avlanmaya. derken amca elindeki misine ile uğraşmaya başlamış. salıp salıp çekiyormuş. birden ayaklanmış. hızlı hızlı çekmeye başlamış. derken hooop yukarı almış balığı. ama ne balık. hemen hemen 6 - 7 kg levrek :D
    iğneyi balığın ağzından alıp tekrar sarmış oltasını tahta parçasına. sonrada balığı çuvalına koyup " hadi bana eyvallah " diyip ayrılmış ordan.
    bizimkiler bakakalmışlar :) kısmet işte :)

4. Guray.85

Guray.85 Güray

Favori Kamış:
    Lineaffe s- flex 15 kilos 250gr. 4.20m. kapalı;145 cm surf kamış.
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    45 cm palamut 740 gram.
    Nedense ben mersındeyken boyle bır haber alamıyorum :)ıstanbula gelıyorum mersınden haberler gelmeye baslıyor bayramda yol gorundu:)

5. anamurbaracuda

anamurbaracuda barış koz

Favori Kamış:
    spro ınspration 2.70
    Favori Makine:
    daiwa crossfire 3000x
    En İyi Avı:
    önce dürüstlük olduğunu öğrendim
    bizim burda bu aralar levrek çıkmaya başladı sezonun iri trofelerle geçmesini dilerim bütün balıkçı abilerim ve kardeşlerime:D

6. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    levrek ortalıklarda yok..geçen gelmiş mekana,merhaba dedi bir çaktı,yüzünü gösterdi dahada yok:D yeterki merada levro olsun.oynaşmayı severiz bizhihi