Merhaba Sevgili dostlar. Bazen aklımı, balık ile ilgili ama o an için hiç de kullanmayacağım şeylere takar ve onunla ilgili internette uzun uzun araştırmalar yaparım. Aslında bugünkü araştırmam, hafta sonu kayınbiraderimin almış olduğu araç içi taşınabilir navigasyon cihazının bende birşeyler çağrıştırması sonucunda gelişmiştir. Serde balıkçılık, denizcilik var ya ben de deniz nevigasyonu ile ilgili birşeyler bulabilirmiyim diye oturdum bugün detaylı bir araştırma yaptım ve GPS ile ortaklaşa çalışan, freeware (serbest kullanıma açık) bir seyir yazılımı buldum. İşin ilginç yanı bu yazılım, bir Türk denizci tarafından hem Türkçe'leştirilmiş ve aynı zamanda da kullanım kitapçığı pdf formatında Türkçe olarak çevrilmiştir. Ben de bugün hemen gerekli dosyaları indirdim ve kurulumu gerçeklerştirdim ama el kitabını bu akşam okumaya başlayacağım. Eğer site yönetimi için uygun olursa bu faydalı olacağına inandığım kaynağı sizler ile paylaşmak istiyorum. Birgün teknem olur ise ki kısmetse olacak muhakkak kullanacağım ve deneyeceğim. Saygılarımla, İğneniz keskin olsun.
VArsa öyle bir şey bizde bakalım. Adresi verseniz ne güzel olur. Selamlar. Maxsea 10.1.3.2 Harita Programı diye bir pro buldum 1.8 gb kadar bir şey torrente ekledim . FEna bir şey değil , bir diğer websitesinde ekran görüntülerinede baktım. baya iyi . Örnek
Standart bir ürün değilse bizlere faydası olacaksa ve tabiki doğrudan ticari bir gaye içinde değilseniz paylaşmanızda bir sakınca olmayacağı kanaatindeyim.