Arkadaşlar uzun zamandır almak azmi içinde olduğum ve en sonunda aldığım kıyıda ve gölde kullanacağım 2 adet makinem oldum. Umarım pişman olmam fikirlerinizi almak isterim. Albastar gold 60 Albanax Rodex 50 kamışları ise Albastar 4005/350 model 3,50 m'liktir. işime yarar mı ? şimdiden teşekkürler.
salihcan ar amıza hoş geldin. evet aldığın makinalar amatorler için ideal, bunlar seni 2-3 sene rahat götürür.( eger bakımını yaparsan) sana şimdiden rasgelsin
o makinalar bir işe yaramaz abi anca hamsi avlarsın şaka bir yana bence güzel aletlerin var değerini bilmek lazım bunları bulamayan el oltası atan çokk benim gibinnnnnnn (bir zamnalarrr)
Teşekkürler, Evet baraj gölünde de kullanmayı düşünüyorum deniz kıyısında da. Kendimi geliştireyim acemiliği atayım inşallah kademe kademe daha iyisini alacağım.
Kişisel olarak yorumluyorum: Baraj gölünde Sazan avı için , sahip olduğun takımların hepsi de gayet ideal. Denizlerde Balık avı için ; Bizim oraların( Mersin-karataş-Yumurtalık-Hatay) Hava ve deniz şartlarına göre almış olduğun takımlar çok kullanışlı değil,Ağır ve hantal ürünler olduğu için avdan erken sıkılmanı ve yorulmanı sağlar. Sen bunlarlara hevesini al, 1-2 yıl sonra tekrar mesaj at bana ,o zaman sana daha profesyonel öneriler sunarım.
İlgi alakan için çok teşekkür ediyorum inşallah o günleri görürsek muhakkak fikrinizi almak isterim. Valla şimdiden denizde avlanamayacağım diye üzüldüm. Şuan içinde fikrinizi almak isterim makine ve kamış için. Sırf Denizde avlanmak için birtane daha takım alabilirim. Teşşekkürler.
Para çok heralde??? Bizim oralarda sahilde kullancağın makine 300 GR ağırlığı geçmeyecek.Favorim MİTCHELL 300 XE. Hem hafif ,hem seri.Kamış olarakda mİTCHELL-Shimano olabilir.EN fazla 50 gr atarlı olacak,Esnek olacak.Eline alıp salladığın ilk esnediği yer kamışın ortasına yakın olacak!!!! Yada sen bütçeni söyle ben sana ürün önerim...