Selam, Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum çektiğim bir kaç fotoğrafı sizlerle paylaşmak istedim yaklaşık bir yıl önce çektiğim fotoğraflar.
Bunlar amatör çekim mi? Ee şeyyy... Canon marka analog, manuel ve otomatik diyafram ayarı yapan, 50 mm objektifli ikinci el fotoğraf makinemi satıyorum, isteyen var mı?
Benimde kullandiğim makina çok amatör bir makina samsung s500 ama ayarlarını iyi kullanmak gerekiyor kurcalaya kurcalıya öğrendim..
adı amatör olsada anlamları profesyonellere taş çıkartacak resimler,devamı varsa paylaşırsan memnun oluruz ellerine sağlık dostum
Onur tebrik ederim seni,ben de çok seviyorum fotoğrafları.Paylaştıkların çok hoş kareler,umarım ilerleyen zamanlarda daha üst sınıf bir makina ile bizlerle daha güzel fotoğraflar paylaşırsın...
Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum. Ama şuan istediğim görüntüleri elde etmek için elimdeki makinam yetersiz ileride SLR bir makina almayı düşünüyorum ozman yine çekmeye devam edicem ...
Gerçekten çok mükemmel resimler.Dilediğin teknik donanımı elde ettiğinde bir Ara Güler olma yolundasın.
onur kardeşim çok güzel resimler ama sana bişey söleyim avatarındaki resim çok gıcık bana kızma bende anti pati uyandırdı umarım bana kızmazsın