Arkadaşlar çay kaşığından tamamen amatörce resimdeki rapalayı yapmaya çalıştım amacım levrek yakalamak tabii kısmetse sizce bu rapala doğru olmuşmu ve eksik bir yeri varmı?Görüşleriniz benim için çok önemli lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşın. Uploaded with ImageShack.us
Eline sağlık, en baştaki klipsi net göremiyorum ama, bağlayacağın misinada kaşığın suda güzel salınım yapması için fırdöndülü ufak bir klips kullanırsan daha oynak harket eder.
Elinize sağlık güzel çalışma olmuş.Ortadan ikiye kesip, üçlü iğneleri taktığınız gibi halkayla iki parçayı birbirine bağlarsanız aksiyon için iyi olabilir. Yada yeni yapacağınız kaşığı öyle yapabilirsiniz. Yer yer yeşil ve mavinin tonlarıylada renklendirebilirsiniz.
Ellerine fikrine sağlık. Paylaşım için de teşekkürler. Karın altına denk gelen yere de bir 3lü takarsanız daha dengeli olabilir. Hemde daha avcı
güzel bir el yapımı, bu ilk el yapımı deneme istenen avcılıkta olamasa bile bir fikir verecek ve yapılacak 2.el yapımı çok daha iyi ve avcı olacaktır, emeğinize sağlık