amator

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında yilmazsog tarafından paylaşıldı.

1. yilmazsog

yilmazsog xxx

Merhaba,

Balikcilik konusunda cok cok yeniyim. Iki kere gidebildim. Avcilar sahilinden attim. Ilki fealaketti atma olayini tam kiviramadim:eek: Ustune 3 tane kursun kaybettim:) Sonraki daha iyiydi, atabildim ama yine 3 tane kursun kaybettim. Kursunculari zengin edicem bu gidisle:)) Benim sormak istedigim; capari takip attim su ana kadar. Istavrit icin attim aam bol bol yosun geldi. Hazir aldigim renkli ipli caparileri kullandim. Avcilar sahilden atmak icin baska ne onerebilirsiniz? Tabi acemiligimi de dikkate alarak:) Kefal icin ekmekle atanlari gordum. Birde hemen kayalarin dibine samandirali bisey atiolar onu cozemedim.

Tesekkurler

2. Yılmaz öncelikle aramıza hoşgeldin:)

Zaman içerisinde el becerin arttıkça takım koparma sorununda azalacak..Sitemizde her balığın avlanma yöntemleri ile ilgiler mevcut..Biraz dolaşırsan eminim çok faydalı bilgiler edineceksin:)

3. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar. Aradığınız bütün bilgileri sitemizde bulabilirsiniz yada sormak istedikleriniz konusunda arkadaşlarımız size yardım edecektir.

4. crazy_fısher

crazy_fısher burak sökmen

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    5kg levrek:)3,5 kilo beyaz laos(kum gridası)
    ilgili bilgiler ancak bu kadar kısaltılabilir:D
    Aramıza hoşgeldiniz;)

5. yilmazsog

yilmazsog xxx

Herkeze tesekkurler hosbuldum:) Benim sormak istedigim bizim buralardan ne cikar hangi balik icin atmak lazim. yemler olsun oltalar olsun cok guzel bilgiler var ama hangisini uygulamak lazim onu bilemedim:)

6. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Ailemize hoş geldin

7. messanger1503

messanger1503 messanger1503

selamlar,

:D mrb,
    grubuna bugün katıldım bende.güzel bir grup sevinçliyim burada olmaktan.Antalyalıyım,
    Arasıra hobi maksatlı balıkla uğraşıyorum.
    Sarısuda kefal avı filan.Bakalım pazar günde nasip olursa iş arkadaşlarımla gidicez.herkese katkıları için teşekkürler..

8. baracuda-06

baracuda-06 İSMAİL

Favori Kamış:
    ALBA STAR & CARBON FİBER
    En İyi Avı:
    KOFANA 3 KG
    Yeni üyeden Herkese Selam

öncelikle Hepinize Selamlar Bende Geçen Gün öyle Google Da Aylak Aylak Gezerken Buldum Bu Siteyi Ve Hemen Vakit Kaybetmeden üye Oldum.aslinda Ankarada Olanlar Bilir Av Doğa Dergisinin Değişmez üyesiyim Ve Ayrica Fahri Av Muhabiriyim Birazda Olsa Birileri Avlaklarimiza Sahip çikmali Ve Korumali Diye Düşünüyorum. Gerçekten Aranizda Olmaktan çok Mutlu Oldum.

Ismail Yildiz

9. baracuda-06

baracuda-06 İSMAİL

Favori Kamış:
    ALBA STAR & CARBON FİBER
    En İyi Avı:
    KOFANA 3 KG
    YILMAZ SELAM
    Bİ KERE TÜM BALIKLARIN BULUNMA YERLERİNE GÖRE AVLANMA ÇEŞİTLERİ VAR.İSTAVRİT İÇİN KIYI DEĞİLDE DERİN YERLERİ TERCİH ETMELİSİN ORTALAMA MİNİMUM 6 METRE.OLTA ATARKEN SANA EN BÜYÜK TAVSİYEM OLTAYA DEĞİLDE ATACAGIN YERE BAKMAN VE O YÖNE ADAPTE OLMAN BÖYLECE KISA Bİ SÜRE SONRA NOKTA ATIŞI YAPABİLİR HALE GELECEKSİN.BEN İLK OLTA ATIŞIMDA MARMARİSTE BİR YATIN İÇİNE ATMIŞ VE ÇOK UTANMIŞTIM.

rASTGELE